Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggodalomra, ha a párom a tudtom nélkül társkereső oldalakon nézegeti a másik nemet, és állapota függetlenként van feltüntetve?
És itt mi a kérdés?
Szerintem ez egyértelmű. Nem érdemel meg téged, nem szeret téged. Ráadásul az orrod előtt kezd ki egy másik nővel, sőt ki tudja már hánnyal kikezdett. Bocsi, de elég naiv vagy, ha nem veszed észre magadtól, hogy mit kellene tenned.
Kérdőre vontam, de azt mondta, hogy az lényegtelen, nem jelent semmit, mert nem akar azoktól a lányoktól semmit, nem is kezdeményezett soha(itt mondjuk hazudott, mert a komment a filmes fórumba akkor mi, ha nem a kezdeményezés egyik formája?) azt mondta, minden pasi csinál ilyet. És én voltam a hibás, hogy ennyit se hagyok neki, mert nem jár el nélkülem sehova(amit nem tiltanék meg,csak azt mondja, hogy neki nem élvezet már a haverokkal sörözni)és csak ennyi marad neki, hogy néha fantáziáljon másokról. Mondtam is neki, hogy felőlem fantáziálj, de az már nem a fantázia kategóriába tartozik, amikor megpróbál vele kommunikációs kapcsolatot létesíteni.
Tudom, hogy naiv vagyok, de ilyenkor, szerelmesen, nem mindig akarom észrevenni, ha a párom hibázik, mert akkor tudom, hogy lépnem kell, és az nagyon rossz lenne. És inkább elhiszem neki, hogy mennyire szeret, és nem csalna meg soha, amit elég nagy hülyeség, tudom...:(
Köszi, hogy válaszoltatok! :)
Magyarul tudod, hogy kihasznál, de vállalod...
Ha nem érdekel a kivül állók véleménye akkor minek írtál ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!