Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
írjak neki vagy ne?
Figyelt kérdés
azt mondta szeret én tudom hogy megszerettem, nagyon hiányzik nem beszéltünk 1,5 hete már mert én megharagudtam rá mert úgy jött ki hogy nem akar beszélgetni velem amúgy nem szeret írogatni. szeretnék tudni róla mi van vele de félek hogy tényleg nem akar velem beszélni és csak azt gondolná hogy na már megint ez.. mit tegyek?2017. okt. 5. 08:40
2/5 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány...
2017. okt. 5. 08:44
3/5 anonim válasza:
Szerintem legrövidebb út az egyenes...tisztázzátok, hogy mi van, ez a bizonytalanság a legrosszabb. Írj neki.
4/5 anonim válasza:
Miert ne? Mit veszithetsz? Legalabb nem gondolkozol utána a mi lett volna,ha tipusu dolgokon.
5/5 A kérdező kommentje:
írtam neki beszéltünk pár szót nem sokat és csak keveset írt persze kedvesen nem úgy mintha haragudna de nagyon szűk szavú :/ köszönöm a válaszokat mindenkit felpontoztam
2017. okt. 9. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!