Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Nem hajlandó velem beszélni a barátnőm,,mert össze vesztem az apjával. Lassan 2 hete nem ír vissza facebookon. Az elején le írta hogy hagyjuk egymást ,mert neki ez nem megy ,de én ez miatt nem akarom hogy vége legyen. Mit írjak neki ?2017. aug. 19. 16:48
1/4 anonim válasza:
Meg van a telefonszáma? Hívd fel, és mond neki, hogy szeretnéd felnőtt ember módjára megbeszélni a dolgokat.
De ha nem veszi fel, akkor írd ezt le neki. Ha erre se reagál, akkor hagyd békén, többé ne foglalkozz vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Van telefonszáma ,csak az apja megtiltotta neki, hogy velem beszéljen és el vette tőle a telefont . Nem hagyhatom békén. Nagyon szeretem és a hátralévő életemet vele akarom le élni . Szóval ilyen kis nyálas szöveg kéne. Én már mindennel próbálkoztam "nincs eszem" ,nem tudok már mit kitalálni .
2017. aug. 19. 17:09
3/4 anonim válasza:
Nyálas szöveg??? blöööö :( :O
Menj el hozzá és személyesen beszéljétek meg felnőtt ember módjára a dolgokat. Nem igaz, hogy nem lehet ezt megbeszélni rendesen.
4/4 anonim válasza:
Min vesztetek össze az öreggel ? Vele sem ártana beszélned, akár bocsánatot kérni, ha neked is volt sarad valamiben.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!