Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá?

Figyelt kérdés
Életemben először 16 évesen voltam szerelmes a volt osztálytársamba. Nem lett belőle semmi, mert mind a ketten letagadtuk hogy több lenne mint barátság. Többször flörtőlt velem a suli ideje alatt de mindig visszatáncolt. Négy honappal ez előtt viszont egymásba futottunk egy társkereső oldalon. Azt kérte találkozzunk valamikor. Én azt válaszoltam, hogy oké megbeszéljük. Másfél hétig beszélgettünk de azt hogy mikor találkozunk nem sikerült felhozni. Egyik este lerázott azzal a szöveggel hogy alszik és holnap majd keres. Nos azóta se beszéltünk. Én meg egyre többet gondolok rá és arra hogy mi lett volna ha egyenes lettem volna vele. Szeretnék adni ennek az egésznek még egy útolsó esélyt. De mivel csak facebookon tudom elérni nekem kellene beszélgetést kezdeményezni. De hogyan szólitsam meg csak úgy nem szoktunk egymásra írogatni. Előre is köszi a válaszokat. L/21
2017. aug. 23. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Tök egyszerűen, valahogy így tenném:

Szia!

Múltkor említetted, hogy szívesen találkoznál. Ez továbbra is áll?

Ezzel nála a labda, majd mond rá valamit.

Remélem segítettem!

2017. aug. 23. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:
aha csak hogy ehez nincs bátorságom és ha minden igaz közben volt egy rövid kapcsolata
2017. aug. 23. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor szenvedj egyedul, ha ehhez nincs batorsagod
2017. aug. 23. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor meg csak ennyi:

Szia!

Hogy vagy mostanában? Írtad, hogy keresel majd, de mégsem tetted...csak nincs valami baj?

Remélem segítettem!

2017. aug. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!