Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak a 40es korosztályba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a 40es korosztályban vannak minőségi pasik?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok és a barátom 41 éves. Sokan nagyon furcsállják a környezetemben amikor megtudják mert egyébként külsőre 10 évet simán letagadhat.

Mindig az idősebbek tetszettek, előtte voltak korombeli pasik is az életemben de össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

Egy igazi érett férfi tényleg nőként bánik velem a hétköznapokban és az ágyban is mert bizony sokkalsokkal figyelmesebb mint a fiatalabbak.

Mindig tudja hogy mit mondjon, mindig tudja hogy mit csináljon nagyon szexi. Úgyértem nem csak velem de úgy hétköznapokban is. Igazi férfi.

Eleinte féltem tőle hogy milyen lesz, de már egyáltalán nem bánom hogy összejöttem vele. A gyerekei mondjuk kicsit zavarnak de belefér mert szerencsére az anyjukkal vannak főleg.

2017. okt. 4. 19:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Attól vagy szerencsétlen, hogy most itt bizonygatod mindenkinek, hogy demárpedig mennyivel jobb egy 40-es pali mint más, meg hogy neked mennyire jó mellette. Ha ennyire f_sza minden, akkor miért ez a kérdés, miért nem elég neked az, amit ő ad neked? Miért vágysz másoktól is a visszaigazolásra? Vagy mégse olyan jók a dolgok..? :)

2017. okt. 4. 21:52
 42/46 A kérdező kommentje:

ma 21:52

Én ezt tapasztaltam viszont azt nem értem hogy neked ez miért fáj ennyire ? Szerintem inkább te vagy az a ki provokálsz.

2017. okt. 4. 21:58
 43/46 anonim ***** válasza:
Lehet rajtad sokkal jobban látszik a kor mint a pasikon,úgy egyébként nagyon nem ez a jellező,pláne nem a 40 felettieknél.Minőségi pasi nem lehet (több)gyerekes és öreg,főleg nem apám korabeli,de te tudod :D
2017. okt. 4. 22:57
 44/46 A kérdező kommentje:
Dehogynem lehet!
2017. okt. 5. 20:24
 45/46 anonim ***** válasza:

Jajj de jó :D Én 44 éves vagyok, ezek szerint minőségi pasi.

De ne legyenek illúzióid. Ez a férfi csak dugni akar semmi mást.

Ja és egy elvált, gyerekes férfi hogy lehet minőségi pasi????

A kettő üti egymást.

1. Elhagyta a gyerekeit.

2. Alkalmatlan komoly kapcsolatra, hisz elvált.

2017. okt. 5. 22:49
 46/46 anonim ***** válasza:
35 évesen sem jönnék össze 40 feletti férfival,simán találok fiatalabbat...
2017. okt. 6. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!