Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a 40es korosztályban vannak minőségi pasik?
23 éves nő vagyok és a barátom 41 éves. Sokan nagyon furcsállják a környezetemben amikor megtudják mert egyébként külsőre 10 évet simán letagadhat.
Mindig az idősebbek tetszettek, előtte voltak korombeli pasik is az életemben de össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Egy igazi érett férfi tényleg nőként bánik velem a hétköznapokban és az ágyban is mert bizony sokkalsokkal figyelmesebb mint a fiatalabbak.
Mindig tudja hogy mit mondjon, mindig tudja hogy mit csináljon nagyon szexi. Úgyértem nem csak velem de úgy hétköznapokban is. Igazi férfi.
Eleinte féltem tőle hogy milyen lesz, de már egyáltalán nem bánom hogy összejöttem vele. A gyerekei mondjuk kicsit zavarnak de belefér mert szerencsére az anyjukkal vannak főleg.

Már abban sem.
Ha jobban belegondolok egyik korosztályban sem. A férfiak fiatalon és öregen is marhák. Ennyi!

Akkor hajrá! Érezd jól magad! Nem tiltja a törvény. Mit kell itt önigazolást keresni, hergelni a népet?
Nekem írásaid alapján kissé naivnak tűnsz, ha akarod tudni a véleményem.
Nem olyan vészes, mint amikor fiatal lányok nagypofájú, alfákkal kavarnak, hogy majd ők megváltoztatják őket, de az.
Nem mondom, hogy nem lehetnek kivételek, reméljük ti lesztek azok.
Hogy valami hasznosat is írjak, próbálj meg a gyerekeivel is jóba lenni, nehogy később az legyen a gond.

Hát kérdező én 24 vagyok és minőségi pasi vagyok :) Kérdezd meg a volt barátnőimet...
Ja és már 22 évesen elhelyezkedtem diploma után, jelenleg az átlagnál jelentősen jobban keresek, külön élek a barátnőmmel, autóm van és jogsim (amikre saját magam szereztem meg a pénzt) és elég széles érdeklődési köröm van. Nagyon sok mindenről el tudnál velem beszélgetni.
Remélem ezeket 23 évesen te is tudod nyújtani, mind anyagi és mind intellektuális értelemben, különben te is csak egy minőségtelen csajszi vagy.
ma 21:12
Ez nem igaz csak éretlenek!
ma 21:16
Tudod én nem akarom őt megváltoztatni mert számomra így tökéletes.
ma 21:18
Szóval se mondtam hogy minek érzem magam csak annyit hogy egy érett férfi sokkal vonzóbb mint egy korombeli. Instagram szinte minden embernek van manapság nem értem mi a baj vele.
ma 21:24
Nem hiszem hogy egyre gondolunk. Örülök neki hogy sikeresnek érzed magadat ez fontos az életben de nem vagy összehasonlítható egy értett férfivel.

21:16 vagyok
Nem azt írtam, hogy meg akarod változtatni, csak azt hogy ez is egyfajta naivság. Mintha a kora miatt ráképzelnél tulajdonságokat, hogy ő azért kedves...
Közben simán lehet azért kedves, hogy megtartson dugópartnernek, csak így hihetőbb a kora miatt.

ma 21:34
Miért vagyok szerencsétlen ? Csak kiírtam egy kérdést. Örülök hogy ebből máris felállítottál egy teljes életprofilt.
ma 21:36
Nem a kora miatt gondolom amit gondolok hanem azért mert az ő korosztálya az amiben megtaláltam számomra a férfit. Volt már előtte más hasonló korú pasim is de vele nem működött mert kiderült hogy még házas... hagytam is azonnal de alapvetően vele is nagyon jól kijöttem.
Előtte persze korombeliekkel és 30asokkal kezdtem főleg de ahogy már írtam teljesen kiábrándító volt.
Miért lenne ez trollkodás ??? Semmi provokatív nincs ebben szerintem és semmi elképzeletlen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!