Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak a 40es korosztályba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a 40es korosztályban vannak minőségi pasik?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok és a barátom 41 éves. Sokan nagyon furcsállják a környezetemben amikor megtudják mert egyébként külsőre 10 évet simán letagadhat.

Mindig az idősebbek tetszettek, előtte voltak korombeli pasik is az életemben de össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

Egy igazi érett férfi tényleg nőként bánik velem a hétköznapokban és az ágyban is mert bizony sokkalsokkal figyelmesebb mint a fiatalabbak.

Mindig tudja hogy mit mondjon, mindig tudja hogy mit csináljon nagyon szexi. Úgyértem nem csak velem de úgy hétköznapokban is. Igazi férfi.

Eleinte féltem tőle hogy milyen lesz, de már egyáltalán nem bánom hogy összejöttem vele. A gyerekei mondjuk kicsit zavarnak de belefér mert szerencsére az anyjukkal vannak főleg.

2017. okt. 4. 19:45
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
76%

Nekem már az érdekes, hogy érett nő alapból nem ír ki ilyen felesleges, provokáló, általánosítő kérdést.

Az utolsó mondatod erőssen önző, gyerekes és nevetséges hangvételű ezek mellett.

Egyébként elárulhatom miért ilyen, tudod ezt a kor teszi. Nagyobb korral több tapasztalatot szerez az ember, máshogy áll a dolgokhoz, máshogy látja a különböző helyzeteket. Ezért van, hogy egy 15 éves fiú remegő lábakkal megy feladni egy levelet a postára amíg egy 35 éves már nem gondol ilyenekre.

Amúgy nem kellene ennyire magas lovon ülnöd mert könnyen rájöhetsz, hogy nem mind arany ami fénylik. Ő már felnőttként viselkedik ami egy 41 éves férfitól elvárható, de egy 24 éves, jószerivel sráctól még nem igazán. Ő örül, hogy 41 évesen befűzött és kúrogat egy 23 éves csajt, valószínű büszkén szokta mesélni az ismerőseinek, de tudod magas lóról lehet nagyot esni, te pedig mint a trójai faló tetején ülnél a szavaidból kiindulva.

Vagy csupán egyszerű provokáció az egész kérdés, ez sem lepne meg.

2017. okt. 4. 20:12
 12/46 anonim ***** válasza:
90%

*

Azt kifelejtettem, hogy miután nagyrészt a kortól függ egy ember érettsége és különböző helyzetekben történő helytállása így a 23 éveddel nem kellene ilyen magas lovon ülnöd mert cseppet sem indokolt.

2017. okt. 4. 20:14
 13/46 anonim ***** válasza:
93%
Egesz normalis vagy Jaguar warrior
2017. okt. 4. 20:16
 14/46 A kérdező kommentje:

ma 20:12

Itt nem a szexről van szó első sorban de egy érett férfi egész másként kezel az ágyban is.

Jaguar-Warrior nevű felhasználó:

Oké viszont ha ezt ilyen jól átlátod akkor mi a problémád ? Nekem az tetszik ha egy férfi tapasztalt és férfi. Szerintem a legtöbb lánynak ez szintén tetszik csak sokan nem mernek belevágni egy kicsit érettebb férfivel. Egy 24 éves csak szexet akar és nem lehet vele három értelmes mondatot váltani. Anyucival lakik és nincs pénze egy rágógumira se. Az a baj a mai világgal hogy a pasiknak rengeteg idejük van és az egész 20as és 30as éveiket elfecsérlik mire felnőnek és végre elkezdenek férfiként viselkedni. Nekünk nőknek közel sincs ennyi időnk mert rajtunk a kor sokkal jobban látszik és a gyerek vállalással sem lehet örökké várni.

2017. okt. 4. 20:23
 15/46 anonim ***** válasza:
92%

Nem csak a 40-es korosztályban vannak minőségi pasik, de tény, hogy több tapasztaltuk van mint egy huszonévesnek.

Jobban odafigyelnek az ágyban, a nő nekik az első, nem a saját élvezetük.

Ezen felül nem sajnálnak állni egy-két dolgot, pl. nem kérik el a fagyi árát, amit vesznek neked. :D

2017. okt. 4. 20:25
 16/46 anonim ***** válasza:
14 es őő nem az a baj engem nem érdekel hogy telik az év attol meg mindig a velem egy koruakat fogom kivánni 70 evesen is az kerdes hogy lehet nem fogok szexelni akkor mar nagy ügy gyerekként se szexelnek az emberek am 24 vagyok nem férfi vagyok ahpgy minden veled egykoru legalabbis amennyire te nő
2017. okt. 4. 20:30
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
veled lehet a baj. valószínüleg te magad annyira éretlen vagy, hogy ezért igenyled egy idősebb, komoly, érett, határozott férfi társaságát, aki már rendelkezik egzisztenciával (esetleg be is költöztél hozzá). korodbeli srácok közül is sokaknak bejön emiatt, hogy egy milffel legyenek. az idősebb félnek meg szép kis trófea vagytok. Ahogy te is érettebb leszel jó eséllyel ezt kinövöd és egyenrangú partnert akarsz majd inkább, nem olyat, aki feletted áll.
2017. okt. 4. 20:30
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyan "gyerekes" vagy, mint a kortársaid. Annyira nem tervezel előre ? :). Remélem nem akkor hagyod majd ott hálátlanul szegény szerencsétlent, mikor a legnagyobb szüksége lenne rád. Sok boldogságot.

31/f

2017. okt. 4. 20:32
 19/46 anonim ***** válasza:
62%

#14-re

azt azért ugye tudod, hogy a 41 éves férfi már túl van a gyerekezős időszakán, van is neki, ha jól értem legalább kettő. igen valószínű, hogy nem akarja középkorúan elölről kezdeni a pelenkázós/éjszakázós korszakot egy újabb gyerekkel, ha már házas volt, túl egy váláson újabb esküvőt sem hiszem, hogy nagyon tervez.

2017. okt. 4. 20:35
 20/46 A kérdező kommentje:

ma 20:30

Bocs de nem értem amit írsz ?

ma 20:30

De mit tegyek ha csak egy ilyen férfire tudok felnézni ? Felettem áll ? Szerintem inkább ő a férfi én pedig a nő a kapcsolatunkban.

ma 20:32

Akkor fogom otthagyni vagy ő engem ha már nem szeretjük egymást!

2017. okt. 4. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!