Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a 40es korosztályban vannak minőségi pasik?
23 éves nő vagyok és a barátom 41 éves. Sokan nagyon furcsállják a környezetemben amikor megtudják mert egyébként külsőre 10 évet simán letagadhat.
Mindig az idősebbek tetszettek, előtte voltak korombeli pasik is az életemben de össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Egy igazi érett férfi tényleg nőként bánik velem a hétköznapokban és az ágyban is mert bizony sokkalsokkal figyelmesebb mint a fiatalabbak.
Mindig tudja hogy mit mondjon, mindig tudja hogy mit csináljon nagyon szexi. Úgyértem nem csak velem de úgy hétköznapokban is. Igazi férfi.
Eleinte féltem tőle hogy milyen lesz, de már egyáltalán nem bánom hogy összejöttem vele. A gyerekei mondjuk kicsit zavarnak de belefér mert szerencsére az anyjukkal vannak főleg.

Ha lesz akkor még gyk, emeld ki a kérdést és írd le mi lett, kíváncsi leszek.
31/f
ma 20:35
Nekem azt mondta hogy nincs ellenére a dolog de még várni akar egy kicsit és én is.

ma 20:43
Volt előttem egy másik barátnője a felesége után de ő 30 feletti volt.
ma 20:43
Igen elvált. Tudod ha két ember nem jön ki jól egymással akkor ez történik. Nem hanyagolja el a gyerekeit csak én nem vagyok oda értük. De ettől ő még foglalkozik velük.

ma 20:49
Azért ne vedd magadra nem sokára érett leszel ;)
ma 20:52
Nem vagyok díszállat. Látod ő nem beszélne így rólam sosem pont ez a különbség. És nem a gazdám.
Igen sikeres több dologban és ez is vonzó benne természetesen de nem ezért vagyok vele. Pénze is van de semmi extra.

22re
Ahogy írtad a kérdésben te magad is "mindig tudja, hogy mit mondjon" ;)
hülye lenne megmondani, hogy nem tervez újabb gyereket. majd, ha nagyon nyaggatod ezzel, akkor szakít (ki tudja, lehet a 30 évessel is ezért szakítottak. őt már sürgette az idő... veled lehet 5-6 jó éve még.)
ma 20:58
Hát a 30 feletti nővel lévő viszonyukról valóban nem sokat tudok de volt neki is gyereke és elvileg nem is akartak többet.
Szerintem amúgy nem hazudik eddig még sosem kaptam rajta semmin legalább is. Nincs okom nem bízni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!