Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a szerelem minden korosztályban máshogy mutatkozik meg?
Figyelt kérdés
Pl. egy középkorú férfi és egy fiatal tini szerelem között van különbség a megnyilvánulásban? Ha igen mik azok?2016. júl. 16. 20:57
1/4 anonim válasza:
Bocsi, nem elpoénkodni akarom, de errol ez jutott eszembe:
Fent a hegytetőn nézik a bikák, hogy lent a völgyben
legelésznek a tehenek. A fiatal bika vérbe borult
tekintettel, türelmét elvesztve toporog apja mellett:
- Édesapám! Én nem bírom tovább! Én most lerohanok,
és azt a szélső gömbölyű farút megbúgom!
Az apabika szigorúan néz rá:
- Nyugalom, fiam. Majd szép lassan leballagunk, és
szép sorjában megbúgjuk mind!
A nagypapa bika eddig békésen legelészve hallgatta
őket,de most ő is megszólal:
- Fiatalság, bolondság! Nem megyünk sehova.
Aki búgni akar, úgyis feljön...!
Egyébként meg, igen. Màsképp nyilvànul meg.
2/4 anonim válasza:
Személyfüggő.Egy szerelmes ötvenes is megcsókolja néha utcán a párját és megy vele kézen fogva,vesz neki virágot,mint fiatalon is tette,valaki meg fiatalon sem tudja kimutatni,ha szerelmes.Én kétszer voltam igazán szerelmes.Tini koromban és harminc felett.Ugyanúgy mutattam ki.
3/4 anonim válasza:
A lényeg a személyiség nem a kor!
4/4 Titusztitusz válasza:
Szerintem nincs semmi különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!