Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam álmaim nőjét, de rosszak a fogai. Hogy vegyem rá hogy csináltassa meg?
1 hónapja együtt vagyunk, tökéletes vele minden, nagyon jól kijövünk. Gyönyörű az arca és az alakja, kedves, intelligens, jófej... de elől pár foga rossz. Azt gondoltam nem fog zavarni, de sajnos mégis nagyon zavar, nem tudom elfogadni ezt (és nem a látvány a legzavaróbb, ha értitek mire gondolok)
Már 2x leültem vele megbeszélni, de kerüli a témát, én meg bunkónak érzem magam, ha harmadjára is felhozom, de elhagyni ezért nem akarom, mert tényleg tökéletesen passzolunk és ilyen lányt nem is találnék még egyet szerintem. Vagy várjak hátha megcsináltatja? Nekem is kellemetlen erről beszélnem vele.
Volt ilyen exem, de szerintem kerdezo a te baratnodet boven uberelte. Nagyon karizmatikus szemelyiseg, es stilusos egy srac volt, de a fogai azok(mar amelyik meg volt, es nem rohadt neki) egyszeruen undoritoak voltak.
A vicc, hogy nekem pedig olyan fogsorom van, hogy egy fogkrem reklamban is megallna a helyet es fogaszati asszisztensnek tanultam. :D
Hiaba mondtam neki tobbszor is sporoljon, tegyunk felre akar egyutt, hisz nem csak a megitelese, de az egeszsege is fontos, de le se sz*rta. A legszomorubb, hogy tenyleg volt olyan idoszak az eleteben, amikor megtehette volna, hogy megcsinalja, de akkor meg az indoka az volt, hogy o nagyon fel a fogorvostol. A fogmosas helyett is, csak szajvizet hasznalt, amiert szinten sokszor beszoltam neki.
Soha tobbet nem kell ilyen partner, nem fogom lejjebb adni. Aki ennyire nem torodik sajat magaval, az inkabb valasszon a sajat szintjehez megfelelot.
Szoval kerdezo, hozd fel neki 1x. Ha latod, hogy harit es nem akar rola beszelni, akkor ne varj sokat tole.
Neharagudj, de nálam egy párkapcsolatban nagyon is kizáró ok ha az illetőnek büdös (baktériumos) a szája. Az meg pláne kizáró ok, ha szét van neki rohadva. Nem hinném, hogy ez nagyon is egészséges, olyan bacilust át lehet adni, hogy a másik partner (akinek nem mellesleg szépek a fogai) át terjed, és tönkre teszik a szép ápolt fogait. Ez ellen tehetsz teis: 1.) Elmész magán fogorvoshoz, ha nincs rá pénzed, van TB által fínanszirozott.
2.) Ha a fogaid szépek, csak kellemetlen a szád szaga, használj Listerin szájvízet, és Paradontax fogkrémet.
3.) Ha ezt nem teszed meg, így jártál.
De tényleg undorítónak találnám, ha egy párkapcsolatban ilyen elő jönne. Erre mondják azt: ,,Kivül csecse, belül sz**r. NEKED KELL LÉPNI! Találd meg a helyes utat.
27/N
Ha minden tökéletes vele és jól kijöttök, ahogy ezt írod, akkor a kellemetlen témákat is fel lehet hozni anélkül, hogy kerülgesse a másik. Neked fontos a téma, és neki is illene, hogy az legyen.
Nekem is volt olyan barátom (nem párkapcsolat), kettő is, akiknek rohadtak a fogai. Ha már jó barátok voltunk, úgy gondoltam, felvetem a témát. Pénze mindkettőnek lett volna az orvosra. Az egyikük azt mondta, hogy őt ez nem érdekli, és nem akar partnert. A másik pedig azt, hogy ő nagyon fél a fogászattól. Próbáltam érvelni, de aztán láttam, hogy nekik ez nem olyan lényeges, és kész. Csókolózni nem akartam velük, így hát rájuk hagytam.
De partnernek nem akarnék ilyen embert, az biztos. Ez igényesség kérdése: nekem egyszer hó végén törött le a fogam, és ahogy megjött a fizetés, mentem orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!