Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam álmaim nőjét, de rosszak a fogai. Hogy vegyem rá hogy csináltassa meg?
1 hónapja együtt vagyunk, tökéletes vele minden, nagyon jól kijövünk. Gyönyörű az arca és az alakja, kedves, intelligens, jófej... de elől pár foga rossz. Azt gondoltam nem fog zavarni, de sajnos mégis nagyon zavar, nem tudom elfogadni ezt (és nem a látvány a legzavaróbb, ha értitek mire gondolok)
Már 2x leültem vele megbeszélni, de kerüli a témát, én meg bunkónak érzem magam, ha harmadjára is felhozom, de elhagyni ezért nem akarom, mert tényleg tökéletesen passzolunk és ilyen lányt nem is találnék még egyet szerintem. Vagy várjak hátha megcsináltatja? Nekem is kellemetlen erről beszélnem vele.
Ha csak esztétikailag zavarna nagyon azt megérteném, de amit írsz az viszont elég gáz...
Két dolog tudok elképzelni az ő oldaláról, az egyik hogy fél és mivel őt nem zavarja ezért nem érdekli. A másik pedig, hogy nincs rá pénze. Lehet persze mindkettő is egyszerre.
Megpróbálhatod rávenni, de csak azért elhagyni mert nem tud leszopni rendesen, ne vicceljünk már... Oké, hogy fontos a szex, de ez már túlzás.
Hát nagyon el akartam kerülni, hogy ezt írjam, de nem szexuális dolgokban zavar, hanem nem kellemetlen a lehellete.
Én nem szégyellem őt, már rég bemutattam a barátaimnak. Ne értsetek félre.
* hanem kellemetlen a lehellete.
Beleírtam véletlenül egy “nem”-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!