Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalaltam az igazit viszont csaadja van . De ilyen emberfel sosem talakoztam meg Miert hozott ossze vele az elet ha nem lehetunk egyutt?
Nem ő az igazi.
Ilyen, hogy igazi, eleve csak a mesében van.
Ideje lenne felnőni.
Szerintem lehet olyan, hogy "igazi", viszont nem úgy működik, hogy ránézel valakire, és "lol ő az igazi hihihi".... Igazi az, akivel hosszú éveken keresztül, akár egy életen keresztül szeretitek egymást, mindent megtesztek egymásért, stb, stb.
Ti már együtt éltetek ezzel az emberrel évekig-évtizedekig, átéltetek együtt örömöt-bánatot, támogattátok egymást, voltatok boldogok együtt, éreztetek egymás iránt mély szeretetet (nem szerelmet)?
Ha nem, akkor nem az igazi, csak bejön. Bármikor találhatsz mást, aki bejön.
az igazi létezik csak ez egy nyers fogalom. Neked is az igazinak kell lenni: elfogadás, kompromisszumok, megváltozás stb... szóval akárki lehet az igazi, csak kérdés te hogy állsz hozzá és mekkora a tűrőképességed :D
Am a szomszéd nő is családos csávóval kúrt örökké odavolt érte meg sírt utána, de a csávó nem akarta elhagyni a családját. Aztán már a felesége is követte a férjét és rájött a dolgokra blablabla ... De a helyedben nem szakítanám szét a családot, hagynám a gcibe inkább :D
Hogy tanuljatok.
Találj egy másik igazi jelöltet s tedd azzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!