Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtalaltam az igazit viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtalaltam az igazit viszont csaadja van . De ilyen emberfel sosem talakoztam meg Miert hozott ossze vele az elet ha nem lehetunk egyutt?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Nem ő az igazi.

Ilyen, hogy igazi, eleve csak a mesében van.

Ideje lenne felnőni.

2017. aug. 9. 20:48
 2/11 anonim válasza:
Hát az gáz... És a kiszemelt mit mond?
2017. aug. 9. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így sajnos. Okosabb,ha elkerülöd.
2017. aug. 9. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem lehet olyan, hogy "igazi", viszont nem úgy működik, hogy ránézel valakire, és "lol ő az igazi hihihi".... Igazi az, akivel hosszú éveken keresztül, akár egy életen keresztül szeretitek egymást, mindent megtesztek egymásért, stb, stb.

Ti már együtt éltetek ezzel az emberrel évekig-évtizedekig, átéltetek együtt örömöt-bánatot, támogattátok egymást, voltatok boldogok együtt, éreztetek egymás iránt mély szeretetet (nem szerelmet)?

Ha nem, akkor nem az igazi, csak bejön. Bármikor találhatsz mást, aki bejön.

2017. aug. 9. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Azért, drágám, hogy tanulj belőle...
2017. aug. 9. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

az igazi létezik csak ez egy nyers fogalom. Neked is az igazinak kell lenni: elfogadás, kompromisszumok, megváltozás stb... szóval akárki lehet az igazi, csak kérdés te hogy állsz hozzá és mekkora a tűrőképességed :D

Am a szomszéd nő is családos csávóval kúrt örökké odavolt érte meg sírt utána, de a csávó nem akarta elhagyni a családját. Aztán már a felesége is követte a férjét és rájött a dolgokra blablabla ... De a helyedben nem szakítanám szét a családot, hagynám a gcibe inkább :D

2017. aug. 9. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy az Igazi-e, sok-sok egyutt toltott ev után derulne ki. A sajat karomon tanultam meg,hogy csalados emberrel nem jo kezdeni. Hiaba mondtak masok,hogy ne tegyem.
2017. aug. 9. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Hogy tanuljatok.

Találj egy másik igazi jelöltet s tedd azzá.

2017. aug. 10. 01:09
 9/11 anonim ***** válasza:
De lehet ez egy próbaféle is, hogy elvennéd-e a másét, csinálnál-e csonka családot, hogy neked jó legyen. Ha nem buksz el ezen, akkor lehet, hogy megkapod az igazit. Ki tudja?
2017. aug. 10. 07:52
 10/11 anonim válasza:
Szerintem jobb óvatosnak lenni, nem tudhatod milyen lavinát indítasz el. Láttam már pár ilyet, elég gyakori, hogy tettlegességig fajul... És ha belegondolsz az igazid párja teljesen jogosan kattanhat be... Te mit tennél, ha neked lenne családod és valaki belecseszne?...
2017. aug. 11. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!