Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak, ha megtaláltam "az igazit"? Mit érez olyankor az ember?
Enyhül a szerelem 2-3 év múlva? Ugyanúgy várja mindkét fél, hogy találkozzanak, mint az elején? A szexuális vonzódás is megmarad még 4-5-10 év múlva is annyira, mint az elején volt?
Hogy kell ezt elképzelni? Ti hogy éltétek meg (vagy esetleg hogy képzelitek el)?
Valakivel jobb mint a jó és akkor ő igazi.
Igaziból több is lehet egy hosszabb élet során, és persze van akivel csak jó, az sem rossz ám.
Mi mindig randizunk a párommal. Gyakran járunk ide-oda programokat szervezünk, vacsorázunk. Ilyenkor jól esik nekem is nőként kicsinosítani magam és "újra" elcsábítani a párom, ahogy ő is megteszi ezt.
Ahogy az előttem szóló írta, attól függ mennyi energiat fektettek bele a parkapcsolatba.
Mi tény hogy nagyon jól kijövünk, tényleg ő az igazi, de nem szabad megrekedni egy megszokás szinten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!