Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gyerekes?
Barátnőm 1 hónapja szakított velem 4 és fél éves kapcsolat után.
viszont,amióta szakított le függesztette magát fb,ról és még azóta sincs róla semmi fejlemény de ez szerintem olyan gyerekes,így próbál el felejteni? ha látna fb.on akkor nehezebb lenne neki ? vagy mi a fene,szerintem egy több mint 4 éves kapcsolat után ez nagyon gyerekes ha már nem érez irántam semmit akkor minek függeszti magát .21f.

Ennyi infó alapján nincs okom azt feltételezni, hogy bármi gyerekesség van ebben. Lehet, hogy így könnyebben feldolgozza a szakítást.
Ha valaki gyerekesnek tűnik, az inkább te vagy, aki ezen agonizál :D
akkor 4 év után csak gratulálni tudok neki :D
ennyi erővel egy ku...l is járhattam volna .

Szakítottatok, minek nézegeted, mit csinál/nem csinál közösségi oldalon? Nem akar semmilyen kapcsolatba lépni veled, nem akarja, hogy tudj részleteket az életéről - ami alap, hiszen nem véletlenül mentetek szét. Van, aki csak így tudja lezárni.
Kettőtök közül te vagy a gyerekes, ha a hülye facebookon képes vagy kiakadni meg azon bosszankodsz, hogy az EXED mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!