Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is gyerekes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gyerekes?

Figyelt kérdés

Barátnőm 1 hónapja szakított velem 4 és fél éves kapcsolat után.

viszont,amióta szakított le függesztette magát fb,ról és még azóta sincs róla semmi fejlemény de ez szerintem olyan gyerekes,így próbál el felejteni? ha látna fb.on akkor nehezebb lenne neki ? vagy mi a fene,szerintem egy több mint 4 éves kapcsolat után ez nagyon gyerekes ha már nem érez irántam semmit akkor minek függeszti magát .21f.

2017. szept. 25. 12:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha o szakitott veled, akkor ketlem, hogy ez az oka, lehet, csak veletlen, rajott, hogy felesleges.
2017. szept. 25. 12:07
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Akármiért is tette, becsülendő. Első lépés az agymosás ellen.
2017. szept. 25. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gyerekes az FB-on lógni.
2017. szept. 25. 12:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy felejt, ahogy akar. Az lenne gyerekesebb, ha ott picsogna nyilvánosan, vagy napi 20 szelfit tenne fel, mutatva, hogy mennyire jó így is neki.
2017. szept. 25. 12:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben semmi gyerekes. Inkább az gyerekes,hogy ez annyira foglalkoztat téged :D
2017. szept. 25. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Ennyi infó alapján nincs okom azt feltételezni, hogy bármi gyerekesség van ebben. Lehet, hogy így könnyebben feldolgozza a szakítást.

Ha valaki gyerekesnek tűnik, az inkább te vagy, aki ezen agonizál :D

2017. szept. 25. 12:18
 7/13 EvaSz86 válasza:
Mi van akkor, ha már megismert valaki mást, és azt nem akarja, hogy te nézegesd az ő profilját?
2017. szept. 25. 12:21
 8/13 A kérdező kommentje:

akkor 4 év után csak gratulálni tudok neki :D

ennyi erővel egy ku...l is járhattam volna .

2017. szept. 25. 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor jó választás voltatok egymásnak :D
2017. szept. 25. 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Szakítottatok, minek nézegeted, mit csinál/nem csinál közösségi oldalon? Nem akar semmilyen kapcsolatba lépni veled, nem akarja, hogy tudj részleteket az életéről - ami alap, hiszen nem véletlenül mentetek szét. Van, aki csak így tudja lezárni.

Kettőtök közül te vagy a gyerekes, ha a hülye facebookon képes vagy kiakadni meg azon bosszankodsz, hogy az EXED mit csinál.

2017. szept. 25. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!