Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Lehet még valami? (ne gyertek azzal hogy gyerekes, nélkületek is tudom, de NEM tini kategória)
Tini koromban együtt jártam egy fiúval, akivel a hülyeségem miatt eltávolodtunk, majd szakítottam. Nem felejtettem el soha. Egyébként nem akárkiről van szó, azóta is ő volt messze a legértékesebb pasi akivel csak találkoztam. Belsőre nagyon aranyos, kedves, gondoskodó, szerető, és nagyon szerelmes volt belém. Külsőre pedig helyes, férfias. :)
Az utóbbi időben elő is ástam őt a homályból, de olyan gyerekes hülyeséget csináltam. Csináltam egy kamu facebook profilt, és ráírtam. Remekül elbeszélgettünk, de kínos volt mert magamról beszélve minden hülyeséget ki kellett találnom. Mázli hogy egyedülálló. Csakhogy még aznap jött a kínos üzenet tőle, hogy a profilomról ordít hogy kamu, úgyhogy ha nincs valami amit felmutathatok akkor le is lép. Elmondtam neki hogy egy lány ismerőse vagyok, és hogy csak így volt bennem elég spiritusz. XD Úgyhogy maradt. Amúgy nem, ez nem tini kategória, mert 20 vagyok.
Jaj, olyan jól beszélgettünk. Éreztem, változott picit. Magamról pedig tudom, sokat változtam. Dumáltunk, de számára ez vakrandi volt, amire elhívott, mert tudta hogy a kép az kamu.
Amikor aztán megpillantott, hideg volt. Fájt neki anno a szakítás nagyon. Mondta is hogy dumálhatunk, de ez már nem randi. Ez fájt, de maradtam. A létező legnagyobb elánnal próbáltam csábító lenni... :D Nem mondom, eszembe jutottak szerelmes, forró emlékek az ágyból. Ő nem tudja, de másokkal nem feküdtem le, csak vele. :D
A nemrandi végén aztán mégis csókkal váltunk el. Teljesen elbűvöltem, mint régen. :D Oda volt értem akkor régen. Szerintem újra oda lehet értem.
"Amúgy nem, ez nem tini kategória, mert 20 vagyok."
Ez inkább vicc kategória.....
Az meg lehet hogy a tested 20eves de agyi szinten maximum 1 szamjegyes síkon mozogsz......
Bocsi, de női szemmel nézve is, ez inkább úgy tűnik, hogy;
csalódott benned, nem téged várt, és ugye hazudtál is neki. Meglátta benned a potenciális ágymelegítőt vagy a múlt miatt kedves akart lenni. Ez a magyarázat a csókra.
De többet abból lehet(ne) leszűrni, hogy maga a randi milyen volt ? hogy viselkedett ? hogy érezte magát ? hagytál - e benne új - kellemes emlékeket ? / nyomokat? agyal -e rajtad ? és, hogy ír - e még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!