Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez hogy van? Vagy csak én vagyok gyerekes?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel randizgatok. Komolynak tűnik vele a dolog, el tudnám vele képzelni. Tegnap egy újabb randin sétáltunk és megfogta a kezemet, mintha már együtt lennénk. Viszont nem beszéltünk erről semmit, tehát nem lett semmi kimondva ezzel kapcsolatban. Szerintetek már úgy tekint rám, mint a barátnőjére? Rá kellene kérdeznem, hogy mik is vagyunk egymásnak? Eddigi párjaim mindig rákérdeztek, hogy akkor együtt leszünk-e, így szépen tudtuk számolni, hogy mióta járunk. Gyerekes vagyok? :D Nálatok ez hogy van/volt?2017. márc. 26. 19:09
1/6 anonim 

válasza:

Es ezek a parjaid 13 eves korodban voltak? :D
2/6 anonim 

válasza:

Per pillanat kézfogós viszonyban vagytok. Ha csókolóztok, akkor csókolózósba lesztek. Miután szexeltetek, beszéljétek meg, hogy akartok-e kizárólagos kapcsolatot. Ha tinédzserek vagy későn érők vagytok, akkor még szex előtt.
3/6 anonim 

válasza:

Az eddigi kapcsolataim alapján soha nem beszéltük meg szóban ezt a dolgot. Nagyjából a csók volt az a pont, hogy "innentől egy pár vagyunk". A dolgok mindig alakultak a maguk útján.
Nyilván valamiért megfogta a kezed. Ha szeretnéd vele megbeszélni, te is kezdeményezheted. :)
4/6 anonim 

válasza:

Én szerintem ez nem hülyeség és nem értek egyet az eddigi válaszokkal. Én mindig megbeszéltem az eddigi párjaimmal, hogy akkor most mi járunk. Ez a mai világban szerintem nagyon alap dolog ugyanis ha tetszik ha nem vannak akiknek az, hogy smárolnak valakivel vagy lefekszenek vele még nem jelent kizárólagosságot és kapcsolatot. Ezeket én igyekszem tisztázni, hogy mégis mik a szándékok és akkor biztos, hogy nem ér meglepetés.
5/6 anonim 

válasza:

Valahogyan el kell kezdeni a fizikai kontaktust. Általában ehez nem kérünk engedélyt mert elveszti a varázsát, viszont a női öntudat propagálása/erősödése révén van aki ezt zokon veszi. Ez azért probléma, mert gondolatot kell olvasni hozzá, hogy vajon fontos neked, jogy kikérjük a véleményed, vagy tutyimutyinak leszünk minősítve, ha kérjük. Mindenesetre tudni fogod, mikortól jártok, emiatt nem kell, hogy aggódj.
6/6 anonim 

válasza:

Kérdezz rá hogy szerinte hol tartotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!