Hogyan zajlik nálatok egy gyerekes/apukás hétvége?
"akkor én lennék a szemét"
Ki is bújt a szög a zsákból. :-) Szerintem tiszta vizet kellene önteni a pohárba, hogy szegény kislány kinek is a gyereke. Persze közös programot lehet csinálni, sőt szükséges is. De szerintem a problémák mélyebben gyökereznek, ez a gyerek dolog csak a tünet lesz. Onnan volna érdemes elindulni, hogy miért iszik meg 1-2 sört, ha tudja, hogy menni kell a gyerekért? Az anya meg is tagadhatná a láthatást, ha ittasan érkezik. Aztán végig kéne menni az egész dolgon, érintve azt is, hogy mi a Te szereped ebben az egészben, odáig, hogy akarja-e a gyereket látni egyáltalán. Ha GPS lennék, csak annyit mondanék: Újratervezés...
Nálunk teljesen jól zajlanak az apukás hétvégék. Már ha nevezhetem így, ugyanis nincs láthatási rend. Minden hétvégén találkozunk a párom gyerekeivel. Telefonon vagy ők hívnak, vagy mi őket és akkor jönnek. Hol pár órát, hol egy egész hétvégét nálunk vannak, szünidőkben még többet. Az esetek többségében én megyek értük kocsival és én is viszem őket haza, vagy esetleg ketten a párommal. Számomra ez nem jelent gondot, mert nagyon szeretem őket, jól el vagyunk. Mivel előre meg szoktuk beszélni a találkozókat én olyankor szabaddá teszem magam. Olyan is volt már, hogy szünidőbe nálunk voltak, a párom eljárt dolozni én meg kivettem néhány nap szabit, hogy ne unatkozzanak nálunk. Mindezt nem várja el tőlem a párom, valahogy magától minden alakult természetesen. Viszont ha úgy jön ki a lépés, hogy nekem dolgom van, akkor abból sem csinál ügyet, akkor hozza viszi ő a gyerekeket, és elvan velük ő. De ez eddig még csak 1-2 alkalom volt.
Amúgy szerintem ne turbózd túl a témát, egyszerűen mond el a párodnak azt, amit ide leírtál nekünk. Mik azok a dolgok amik zavarnak ezzel kapcsolatban, te hogyan képzelnéd el, mit vársz tőle ez ügyben..stb. Úgy kell előadni, hogy ne sértődjön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!