Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Pedig van pénzem adok a megjelenésemre Rolex óra , márkás ruhák, legújabb BMW, Mercedes.

2017. szept. 16. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Élek a gyanúperrel, hogy a külső és belső értékek harmóniája tekintetében... nos, hogy is fogalmazzak? Szar került a palacsintába.
2017. szept. 16. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen hülye kérdéseket, komolyan. Miből tudod, hogy a repülőgép repül? Komolyan, most erre válaszolj, kérlek. Egyszerűen beszarok, hogy olyan kérdéseket tudnak feltenni emberek, amiknek pont annyi értelmük van, hogy semennyi, és ők is tudják rá a választ, de baromira unatkozik, így kiír valamit csak azért, hogy addig is csináljon valamit. 16 évesen tanuljál, aztán menjél haverokkal bulizni, élni, ne hülyeségeket csinálj a neten!

Na, vajon miért?? Tippelj! Mert nem teszel érte. Totál evidens volt, nem? Atyasságosuramjézus, én ezt már nem bírom idegekkel komolyan! -_-

2017. szept. 17. 00:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Lett volna még régebben barátnőm csak én inkább a karriert választottam És bejött de szerintem ez rólad nem mondható el irigy csóró.
2017. szept. 17. 01:01
 4/11 anonim válasza:
Azért mert egy felszínes alak vagy. A külsőd okés de belül üres vagy
2017. szept. 17. 05:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Jó reggelt kívánok!

Húzd ki a biliből a kezed, mert tiszta barna lett :D

2017. szept. 17. 05:26
 6/11 anonim ***** válasza:
mert emberileg egy nyomorult senki vagy :D
2017. szept. 17. 08:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy az az oka, hogy nincs audid.
2017. szept. 17. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Minden valamirevaló menő manó 1200-as ladával jár.
2017. szept. 17. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért nincs barátnőd, mert a pénzzel foglalkozol. A csajoknak nem jön be az, ha a pasi "csak" gazdag. Nagyképű, öntelt barom lehetsz, ha azt hiszed, hogy a pénzed miatt megkaphatsz minden lányt. Lehet, hogy gazdag vagy, de belsőleg szegény.

Fontos, hogy adj a megjelenésre, de tudd a határokat. A belső tulajdonságok sokkal fontosabbak, mint a pénz és a gazdagság. Szóval szállj le a magas lóról...

2017. szept. 17. 10:28
 10/11 anonim válasza:
Hazudsz mint a vízfolyás. Aki ennyire kretén kérdést tesz fel, írásai tele vannak helyesírási hibákkal, nulla az önbizalma, és azt hiszi hogy pénzzel megvehet embereket az nem lehet sikeres az üzleti életben sem. Te valami sikertelen panel-proli vagy aki azt hiszi hogy a gazdagoknak elég pénzt villantani és már ugranak is a nők.
2017. szept. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!