Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs barátnőm? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm? Többi lent

Figyelt kérdés

Szoval voltam már egy pár lánnyal tudom hogy bánjak velük értem a nyelvüket és az a poén hogy folyamat kapom is hogy tetszem a másik nemnek de mégis több mint fél éve egymagam vagyok.

Általában mindig nekem kezdeményeztek én meg hagytam magam de most hogy én kezdeményezek mintha elvesztettem volna minden "szuper erőm". Szerintem nem lettem csúnyább ,hülyének se tartom magam, magabiztos vagyok de mégis mintha egy kriptonitot viselnék.

Már kezdem unni mert tudom hogy bejövök a nőknél szinte majd hogy nem minden korosztálynak de mégis egy megálloban ücsörgök és lófa** se történik pedig igyekszek tenni is érte hogy változás legyen.

Nekem a tippem az hogy azt gondolják hogy csak arra megyek hogy megfektessem őket mivel én kezdeményezek.

Szoval csajok ti hajlamosak vagytok ilyen magatartásra és ha igen mi alapján szűritek ezt le hogy csak arra megy valaki?

2017. szept. 4. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért adtad meg a címkék közt, hogy anális? Én is fejvesztve menekülnék :D
2017. szept. 4. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden pasi arra hajt, ez alap. Ezután már mi irányítjuk hogy merre is menjenek az események. Amúgy nem tudom mi lehet a probléma. Talán nem egy nőre koncentrálsz csak dobálod az udvarlásokat, így aztán nem vesznek komolyan.
2017. szept. 4. 08:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg csak fa**ágbol odairtam valamit
2017. szept. 4. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel eddig a csajok udvaroltak neked, most nem tudod, hogyan is kéne csinálni...
2017. szept. 4. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem értem a csajok nyelvét, nincs is szerencsém és már nem is próbálkozok, de legalább nem járok ide rinyálni. Inkább magadban gondold végig, így ismeretlenül értelmes, használható a saját élethelyzetedhez illő választ, segítséget úgy sem fogsz tudni kapni.
2017. szept. 4. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!