Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm? Többi lent
Szoval voltam már egy pár lánnyal tudom hogy bánjak velük értem a nyelvüket és az a poén hogy folyamat kapom is hogy tetszem a másik nemnek de mégis több mint fél éve egymagam vagyok.
Általában mindig nekem kezdeményeztek én meg hagytam magam de most hogy én kezdeményezek mintha elvesztettem volna minden "szuper erőm". Szerintem nem lettem csúnyább ,hülyének se tartom magam, magabiztos vagyok de mégis mintha egy kriptonitot viselnék.
Már kezdem unni mert tudom hogy bejövök a nőknél szinte majd hogy nem minden korosztálynak de mégis egy megálloban ücsörgök és lófa** se történik pedig igyekszek tenni is érte hogy változás legyen.
Nekem a tippem az hogy azt gondolják hogy csak arra megyek hogy megfektessem őket mivel én kezdeményezek.
Szoval csajok ti hajlamosak vagytok ilyen magatartásra és ha igen mi alapján szűritek ezt le hogy csak arra megy valaki?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!