Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből kisülhet bármi jó, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből kisülhet bármi jó, vagy nincs értelme?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit általános iskola óta ismerek, egyikünk sem volt népszerű, egymásnak sem tűntünk fel, de én azért emlékszem rá.

Rosszul öltözködött, nagyon fiús volt, mind külsőre mind a viselkedését illetően.

Aztán pár év múlva elég csinos lett, de még mindig voltak furcsaságai.

Sokat beszélgettünk, találkoztunk is, de igazából nem volt semmi.

Én szerettem volna, de ő olyan távolságtartó volt, meg hol ezt mondta hol azt, szóval lassan megszakadt a kapcsolat, jött egy másik lány akinek tetszettem, éltem a lehetőséggel, sokáig együtt voltunk.

Már 3 éve nincs senkim, és a láthatáron sincs senki.

Nem vagyok egy "nagy játékos", nem is nézek ki valami jól, a lányok/nők általában azt mondják,hogy iszonyatosan csúnya vagyok, vagy azt,hogy kifejezetten jóképű vagyok.

(úgy definiálnám az arcomat, hogy karakteres, vagy bejön valakinek vagy nem, középút nincs)

Olyan típus vagyok aki 1 nővel letudná élni az egész életét, és nem vágyok rá,hogy mindenkin végigmenjek, csak egyet szeretnék, de hogy az ki,még magam sem tudom.

Újabban ezzel a lánnyal ismét beszélgetni kezdtünk, és már teljesen más mint volt, 21 évesen még nem volt együtt senkivel pedig 10/10-es a testalkata, és az arca is.(és nem csak én gondolom így)

Rengeteg nálam "jobb" férfi próbálkozott nála, és röhögve mutatta a facebook beszélgetéseket, hogy milyen csúnyán leépítette mindet.

Azért mert szerinte mindegyik csak dugni akar vele.

Viszont mi már lefeküdtünk (innét tudom,hogy nem volt együtt senkivel).

Azt is mondta,hogy hiányoztam neki, és nehezen viselte mikor mással voltam együtt, és persze elmondtam neki,hogy miért, amire azt mondta,hogy megérti.

De az a baj,hogy most sem jutok vele egyről a kettőre, 12 órákat dolgozik,túlórákat vállal mindig, alig van szabadideje, ritkán találkozunk, bár ha találkozunk az tartalmas.

Számomra ez az egész túl szép,hogy igaz legyen, egyszerűen ő egy olyan lány akiről nálam ezerszer vonzóbb férfiak is csak álmodoznak.

Nem önbizalomhiányom van, csak realista vagyok, tudom,hogy mi merre hány méter.

Fogalmam sincs mi lenne a jó, várni hogy hátha valami változni fog, vagy elfelejteni, és továbbmenni?

2017. szept. 16. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Hosszú. Foglald össze értelmesen, hogy mit szeretnél és akkor kaphatsz használható választ. Kizártnak tartom, hogy a kérdés annyira bonyolult lenne, hogy csak egy kisregényben lehet leírni.
2017. szept. 16. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:

Egy ilyen hosszúságú szöveget egy általános iskolás gyerek fél percen belül el tud olvasni, és értelmezni tudja azt.

Ha te -és aki-, erre nem képest, az inkább semmiféle választ ne adjon, jobb lesz úgy mindenkinek, de főleg nekem.

Köszönöm!

2017. szept. 16. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
De nagy arca van valakinek.:) Eltakarja az egész képernyőt, úgyhogy már nem is látom a szövegedet. Na, akkor ha így állunk kisfiam, akkor menj be egy általános iskolába, aztán kérd ki a diákok véleményét a problémáddal kapcsolatban.
2017. szept. 16. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Kérdező a te készülékedben van a hiba.... Ne a hozzászólókat oltogasd!

Van egy "jó" barátnőd, hát élvezd ki! Mi honnan a rákból tudjuk mi sülhet ki ebből? Nem látunk a jövőbe! Próba cseresznye!

2017. szept. 16. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A csajnak lehet te vagy 10/10 -es, szerintem ne rontsd el az esélyed. Amúgy sincs más a láthatáron. Próbálj 1 -ről a 2 -re jutni vele türelmesen.
2017. szept. 16. 13:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Senkit nem akarok "oltogatni" (???) de azért elkeserítő,hogy adott egy fél perces olvasmány, és valaki még ezt sem képes elolvasni.Ez számomra a "primitív tuskó" kategóriát súrolja, mert bár tény,hogy nem vagyok egy Arthur Conan Doyle az írásomat illetően, de kérem, ez a gyakorikérdések.hu, mit vár az aki ide jön?

Az utolsó két válasz viszont abszolút hasznos, és tudom,hogy nem oldhatja meg egy névtelen olvasó a névtelen kiíró problémáját, de valamennyi segítséget jelent, és ezért jöttem.

2017. szept. 16. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Minden kérdező alapvető kötelessége ezen az oldalon, hogy tömören foglalja össze a problémáját és ne terhelje az olvasókat értelmetlen kisregényekkel. Most vagy itt először, hogy nem tudod, hogy működnek itt a dolgok? A tömör és világos fogalmazás a világos gondolkodás tükre. A zagyva ömlengés pedig zavart elmét tükröz. Tanulj meg írni, utána szemtelenkedj.
2017. szept. 16. 14:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Mivel tudod alátámasztani,hogy tömören kell fogalmazni?Nincs korlátozva a karakterek száma, szóval ez a te agyszüleményed.

Egyébként ha végigolvastad az eddigi válaszokat, vagy -ha csak az enyémeket is-, már legalább annyit olvastál, mint ami maga a kérdés volt.

Nem kell hisztizni, meg durrgoni, meg csak azért is megmondani,hogy na csak azért is...mert nem erről szól az oldal -ha már azt vitatjuk,hogy miről szól-.

Mindenesetre teljesen offolod magát a kérdést, úgyhogy innentől nem válaszolok arra amit írsz, de természetesen jelentem a provokációt.

A másik meg ha röviden írom le, akkor te lettél volna az első aki felháborodik,hogy kevés az információ.

2017. szept. 16. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudod én is csak annyit mondhatok, hogy ha rám hallgatsz, a szíved után menj, a végét sajna nem tudom. Egy tanács!!
2017. szept. 16. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Sok sikert.
2017. szept. 16. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!