Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az ex-barátnőm?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok

7 hónapig voltunk együtt majd szakított velem az ex- barátnőm. Aztán rá pár héttel kiderült hogy mielőtt szakított velem megcsalt, erre úgymond visszadúrta magát hozzám. Én úgy voltam vele egy esélyt mindenki megérdemel. Azt mondta nagyon megbánta és hogy nagyon szeret. Majd rá két héttel megint szakított velem mert, hogy nem szeret már annyira mégse és erre én megmondtam neki a magamét, ami miatt ő már teljesen kiszeretett belőlem, de én még szeretem. Valamelyik nap vettem neki egy csokor virágot és bocsánatot kértem tőle amiatt ahogy beszéltem vele, de nem fogadta el a csokrot. Nagyon szerettem és szeretem is. Ő volt a mindenem, mindent megadtam neki amit csak tudtam. Segítettem neki akár pénzzel is. Benne megtaláltam azt a lányt akire mindig is vágytam. Valahogy vissza szeretném hódítani.

Segítséget szeretnék kérni, hogy kéne?

2017. szept. 14. 14:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van, 18-as. A hűség legtöbbször egy döntés. Egy döntés előtt azonban mérlegelni szoktunk. Érveket ütköztetni ellenérvekkel. Van okom megtenni? Van okom nem megtenni? Hogy jövök ki jól a dologból? A boldogságom érdekében melyik lépés a helyes? Érted? Nem fogsz úgy dönteni, hogy hűséges leszel a sarki fűszereshez, ha nem is ismered. Ha nincs okod rá.

Tudom, hogy ezt fiatalon baromi nehéz belátni. Idealisták vagyunk, erkölcsi fároszok, tévedhetetlenek és kíméletlenek. Mert minden egyszerű; fekete, vagy fehér. Evolúció bácsi rendezte ezt így, hogy segítse a szülőktől való leválásunkat.

2017. szept. 15. 09:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Sztem màr van màs kiszemeltje .Hagyd majd az élet megtanitja kifog egy igazi köcsögöt és hidd el megtanulja majd értêkelni a jót .Te meg ne fuss utàna hanem haverkodj jàrj bulizni ismerkedj egyszerűen felejsd el .
2017. szept. 16. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!