Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az ex-barátnőm?
19 éves fiú vagyok
7 hónapig voltunk együtt majd szakított velem az ex- barátnőm. Aztán rá pár héttel kiderült hogy mielőtt szakított velem megcsalt, erre úgymond visszadúrta magát hozzám. Én úgy voltam vele egy esélyt mindenki megérdemel. Azt mondta nagyon megbánta és hogy nagyon szeret. Majd rá két héttel megint szakított velem mert, hogy nem szeret már annyira mégse és erre én megmondtam neki a magamét, ami miatt ő már teljesen kiszeretett belőlem, de én még szeretem. Valamelyik nap vettem neki egy csokor virágot és bocsánatot kértem tőle amiatt ahogy beszéltem vele, de nem fogadta el a csokrot. Nagyon szerettem és szeretem is. Ő volt a mindenem, mindent megadtam neki amit csak tudtam. Segítettem neki akár pénzzel is. Benne megtaláltam azt a lányt akire mindig is vágytam. Valahogy vissza szeretném hódítani.
Segítséget szeretnék kérni, hogy kéne?
A szerelem az ilyen. Tudatosan nem befolyásolható. Ha egyszer beindul a szerelem az 1-2 évig érzi az ember. De az a baj, hogy te birtokolni akarod a lányt. Nem tudod elfogadni, hogy más. Hogy nem olyan, amilyennek elképzelted. Nem úgy fütyül, ahogy szeretnéd. A lány nyilván megrémült attól, hogy túlzásba vitted a nyomulást. És fél hogy nem őt szereted, hanem egy elképzelt valakit. Melletted nem tudja élni saját életét. Mert valójában neked fogalmad sincs róla, hogy ö milyen. Ezért érzi, hogy hosszú távon ez nem fog működni. Mert vagy megfojtod a szereteteddel, vagy ha elmúlik a szerelem dobni fogod. Mert nem tudod őt elfogadni olyannak amilyen.
Visszaszerezni csak akkor tudod a lányt, ha felnősz agyilag a feladathoz. És ezt a gyerekes ragaszkodást elhagyod. A valódi önmagadat mutatod és nem bújsz álarc mögé. És a lányt nem csak a külseje miatt szereted, hanem veszed a fáradtságot és megismered a lelkét. És képes vagy őt elfogadni olyannak amilyen. Az őszinteség arról szól, hogy nyíltan felvállalod, ha valami nem tetszik a lányban. Ha mersz a lánynak fájdalmat is okozni. Ha nem adsz többet neki, mint ami jár neki. Így a lány is meg tud ismerni téged.
Az utolso valaszolo mond valamit
Szerintem ez lehetett a problema hogy megfujtottam a szeretetemmel
1. Megcsalt
2. Ő hagyott el téged
Miért csinálsz magadból hülyét előtte?
21/L
"Valamelyik nap vettem neki egy csokor virágot és bocsánatot kértem" Nőként mondom, hogy ez szánalmas amit művelsz.. nem csodálom, hogy normális nőt nem találsz magadnak csak ribiket. Megcsalt, szórakozik veled, elmondtad a véleményedet, megsértődött és még te mész vissza kutyulni?:D Aki egyszer megcsalt, többször is megfog, nem szeret már téged ez egyértelmű nem értem mit akarsz tőle.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!