Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az ex-barátnőm?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok

7 hónapig voltunk együtt majd szakított velem az ex- barátnőm. Aztán rá pár héttel kiderült hogy mielőtt szakított velem megcsalt, erre úgymond visszadúrta magát hozzám. Én úgy voltam vele egy esélyt mindenki megérdemel. Azt mondta nagyon megbánta és hogy nagyon szeret. Majd rá két héttel megint szakított velem mert, hogy nem szeret már annyira mégse és erre én megmondtam neki a magamét, ami miatt ő már teljesen kiszeretett belőlem, de én még szeretem. Valamelyik nap vettem neki egy csokor virágot és bocsánatot kértem tőle amiatt ahogy beszéltem vele, de nem fogadta el a csokrot. Nagyon szerettem és szeretem is. Ő volt a mindenem, mindent megadtam neki amit csak tudtam. Segítettem neki akár pénzzel is. Benne megtaláltam azt a lányt akire mindig is vágytam. Valahogy vissza szeretném hódítani.

Segítséget szeretnék kérni, hogy kéne?

2017. szept. 14. 14:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Jaj, Miquel, tudjuk, hogy neked tök normális dolog a megcsalás, de ettől még nem lesz létjogosultsága. Nem a kiszeretéssel volt a probléma ebben a helyzetben, hanem azzal, ahogy ez a lotyó ezt kezelte - innen a csalfa r#banc, ha esetleg még mindig nem értenéd.
2017. szept. 14. 15:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Sehogy, majd lesz jobb is, hidd el...
2017. szept. 14. 15:54
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

A szerelem az ilyen. Tudatosan nem befolyásolható. Ha egyszer beindul a szerelem az 1-2 évig érzi az ember. De az a baj, hogy te birtokolni akarod a lányt. Nem tudod elfogadni, hogy más. Hogy nem olyan, amilyennek elképzelted. Nem úgy fütyül, ahogy szeretnéd. A lány nyilván megrémült attól, hogy túlzásba vitted a nyomulást. És fél hogy nem őt szereted, hanem egy elképzelt valakit. Melletted nem tudja élni saját életét. Mert valójában neked fogalmad sincs róla, hogy ö milyen. Ezért érzi, hogy hosszú távon ez nem fog működni. Mert vagy megfojtod a szereteteddel, vagy ha elmúlik a szerelem dobni fogod. Mert nem tudod őt elfogadni olyannak amilyen.

Visszaszerezni csak akkor tudod a lányt, ha felnősz agyilag a feladathoz. És ezt a gyerekes ragaszkodást elhagyod. A valódi önmagadat mutatod és nem bújsz álarc mögé. És a lányt nem csak a külseje miatt szereted, hanem veszed a fáradtságot és megismered a lelkét. És képes vagy őt elfogadni olyannak amilyen. Az őszinteség arról szól, hogy nyíltan felvállalod, ha valami nem tetszik a lányban. Ha mersz a lánynak fájdalmat is okozni. Ha nem adsz többet neki, mint ami jár neki. Így a lány is meg tud ismerni téged.

2017. szept. 14. 16:04
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Korántsem igaz, hogy nekem a megcsalás normális dolog lenne. Csakhogy! Mint oly sokszor kifejtettem, a hűség nem tulajdonság, bármennyire is szeretik a tink annak beállítani. Hűséges ahhoz vagyok, akit szeretek. Aki fontos nekem. Ha nem szeretem, nem tartozom neki hűséggel, és lelépek. De egy kamaszlány abszolút nincs tisztában az érzéseivel, és főleg a szerelem mibenlétével. Zavarban van, nem érti magát. Szeretné szeretni a volt párját, és önmagát okolja, amiét ez nem sikerül. Nem akar lelépni, nem akar szakítani, csak meg akar bizonyosodni, hogy valóban saját magában kell-e keresni a hibát? Ezért lép félre. De ettől még nem lotyó. Egy kislány, aki tanulja a szerelmet. Én elhiszem, hogy itt mindenki egy bűn nélkül való jellemóriás. De ha valóban így van, tanúsítsunk már némi elnézést a kevésbé szerencsés embertársaink iránt, és ne akarjuk azonnal megfeszíteni csak azért, mert ti MÉG!!! nem estetek ebbe a hibába.
2017. szept. 14. 17:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Igazabol az bant a legjobban, hogy az elso ot honapba nem ilyen volt es amikor elkezdett dolgozni suli utan akkor valtozott meg iszonyatosan
2017. szept. 14. 17:09
 16/22 A kérdező kommentje:

Az utolso valaszolo mond valamit

Szerintem ez lehetett a problema hogy megfujtottam a szeretetemmel

2017. szept. 14. 17:10
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

1. Megcsalt

2. Ő hagyott el téged

Miért csinálsz magadból hülyét előtte?

21/L

2017. szept. 14. 17:14
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
#14 Nem értek veled egyet. A hűség kizárólag egy döntés, semmi más. Ha az ember már nem szereti a társát, akkor dönthet úgy, hogy megalázza, máshol keresi a hiányzó érzéseket, de dönthet úgy is, hogy korrekt marad és lezárja a kapcsolatát, mielőtt más farokra/punciba ugrik. Ez a lány úgy döntött, hogy gerinctelen lotyó módjára viselkedik, ezért nem is érdemel más jelzőt.
2017. szept. 14. 17:24
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

"Valamelyik nap vettem neki egy csokor virágot és bocsánatot kértem" Nőként mondom, hogy ez szánalmas amit művelsz.. nem csodálom, hogy normális nőt nem találsz magadnak csak ribiket. Megcsalt, szórakozik veled, elmondtad a véleményedet, megsértődött és még te mész vissza kutyulni?:D Aki egyszer megcsalt, többször is megfog, nem szeret már téged ez egyértelmű nem értem mit akarsz tőle.

21L

2017. szept. 14. 17:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Az bosszant nagyon hogy ennyire megvaltozott
2017. szept. 14. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!