Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az ex-barátnőm?
19 éves fiú vagyok
7 hónapig voltunk együtt majd szakított velem az ex- barátnőm. Aztán rá pár héttel kiderült hogy mielőtt szakított velem megcsalt, erre úgymond visszadúrta magát hozzám. Én úgy voltam vele egy esélyt mindenki megérdemel. Azt mondta nagyon megbánta és hogy nagyon szeret. Majd rá két héttel megint szakított velem mert, hogy nem szeret már annyira mégse és erre én megmondtam neki a magamét, ami miatt ő már teljesen kiszeretett belőlem, de én még szeretem. Valamelyik nap vettem neki egy csokor virágot és bocsánatot kértem tőle amiatt ahogy beszéltem vele, de nem fogadta el a csokrot. Nagyon szerettem és szeretem is. Ő volt a mindenem, mindent megadtam neki amit csak tudtam. Segítettem neki akár pénzzel is. Benne megtaláltam azt a lányt akire mindig is vágytam. Valahogy vissza szeretném hódítani.
Segítséget szeretnék kérni, hogy kéne?
" Benne megtaláltam azt a lányt akire mindig is vágytam."
Ez egy hazug, csalfa r#banc, aki nem szeret téged. Biztos vagy benne, hogy mindig is erre vágytál?? Még te kértél tőle bocsánatot? Hát neked sincs önbecsülésed, annyi szent. Ne legyél ilyen kapcarongy, attól nem fog jobban szeretni, teljesen feleslegesen futsz utána, ha egyszer nem kellesz neki. Lépj tovább.
Borzasztóan éretlennek tűnsz. Fogalmad nincs, hogy mi történik a kapcsolatotokban, romantikus közhelyeket pufogtatsz és azt hiszed, hogy egy csokor virág meg egy bocsánatkérés számít bármit...
Akkor van értelme újrakezdeni, ha:
1. megértitek a problémáitokat
2. kifejezitek a problémáitokat
3. megoldjátok a problémáitokat
Egyelőre ezek közül egyiket sem említetted még.
Miért is csalfa r#banc? Mert kiszeretett kérdezőből? Ez a dolgok rendje. Mégpedig jellemzően fél év után történik mindez. Ekkorra bomlanak le a szerelemért felelős hormonok, ha a felek nem tuják életben tartani őket. Az első szerelmeknél azonban ez ritka. Tanulni kell ezt is, mint az életben oly sok mindent. És tanulni sajnos csak a kudarcainkból tudunk. A fájdalom, a bánat késztet minket arra, hogy magunkba nézzünk, tépelődjünk, és keressük a hibát. Ezek által a csalódások által leszünk jobb emberek, szerethetőbb partnerek.
Tudom, ez most nem vigasztal, kérdező, de nem tudsz mit tenni. Ha elmúlik a szerelem, az nem tér vissza. Vagy ha mégis, abban nincs köszönet. Túl kell élni, amíg az idő begyógyítja a sebeket.
"Miért is csalfa r#banc? Mert kiszeretett kérdezőből?"
Elolvastad amúgy a kérdést?
- "mielőtt szakított velem megcsalt"
- "Azt mondta nagyon megbánta és hogy nagyon szeret. Majd rá két héttel megint szakított velem mert, hogy nem szeret már annyira mégse"
Szerinted ez halál komolyan normális viselkedés???
Én kiszerettem az első barátomból anno, elé álltam, korrekt módon megmondtam neki, és vége lett. Nem csaltam meg, nem hitegettem, nem szórakoztam vele. Tiszta a lelkiismeretem.
Ez a csaj viszont... abszolút nem normális vagy oké, amt csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!