Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bántátok már meg hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántátok már meg hogy nem szólítottátok meg a kiszemeltet? Félve a visszautasítástól és nem volt utána már másik alkalom

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen és nagyon bántam hogy akkor régen nem volt folytatása!

Beszélgettem is vele meg minden de nem volt több sajna !

2017. szept. 10. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos sokszor.
2017. szept. 10. 18:06
 3/11 A legrosszabb ***** válasza:
Soha! Még meg is veregettem a vállam utólag, hogy nem kezdeményeztem a csajnál, mert pár nap múlva megláttam a hapsijával kézen fogva. Többször előfordult már hasonló szitu és kivétel nélkül mindig jók voltak a megérzéseim.
2017. szept. 10. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen nagyon nagyon nagyon :( De mostmar keso
2017. szept. 10. 18:14
 5/11 A kérdező kommentje:
3-as én is e miatt nem szólítom meg nem akarok beègni de így meg itt motodzkàl fejemben mi van ha mègsincs?
2017. szept. 10. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
bántam de amint már túllettem rajta jó döntésnek tartottam
2017. szept. 10. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hajlandó bánkódni azon hogy mi lett volna ha... múlt idő.
2017. szept. 10. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Volt hogy talalkoztunk, tancoltunk, par szot valtottunk, aztan nem hagytam hogy hazakiserjen, helyette gyorsan leleptem, utana ejjel azon bankodtam, hogy amugy helyes fiu, nagyon szimpi es legalabb eselyt adhattam volna, vagy jelezhettem volna, hogy tetszik. Szerencsere masnap ujra eljott a helyre ahol tancoltunk es azota mar egy par vagyunk :-)
2017. szept. 10. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes dolog. Többször előfordult, hogy elsőre bántott, hogy valakinél nem kezdeményeztem, de hosszútávon kiderült, hogy jól tettem. Általában személyiségi/életfelfogási gondok szoktak felszínre kerülni.

Persze már az ellenkezője is előfordult már. Nem kezdeményeztem valakinél, bántott is, és az idő azt igazolta, hogy elhalasztottam egy jó lehetőséget.

2017. szept. 10. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztem szólísd meg csak egy kis bàtorsàg kell .Így meg bànni fogod hogy nem tetted meg .Nekem is volt màr nem egy esetem de màr több lehetőségem nem igen lessz .:(
2017. szept. 11. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!