Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszautasít egy nő próbálkoztok még nála?
Nem.
Harmincasként felnőtt ember vagyok, a nőtől is ezt várom. Ha visszautasít, akkor azt azért teszi, mert nem akar tőlem semmit, ha akar tőlem valamit, akar adni nekünk egy esélyt, akkor pedig nem utasít el (lehet, hogy jelzi, hogy idő kell még neki, de el nem utasít).
Viszont nem vagyok az a nyomulós típus, aki figyelmen kívül hagyja a nemet csak azért, mert 10 évente esetleg az a nem az mégsem nem.
Ezen felül nem érdekelnek az olyan játszmázós nők sem, akik csak azért mondanak nemet, hogy megnézzék teperek e tovább utánuk. Nem szoktam elsietni a dolgokat, de az ilyen játékokra nincs szükségem.
Általában rákérdezek az okra, hátha segít pár csorbát kiköszörülni. Ha egyenes választ kapok, megköszönöm szépen, ha kitérőt akkor csak lelépek szépen. Alkudozni nem szoktam.
30/f
Ritka az mikor a no a nemet nem gondolja komolyan. Legtobbszor nem erdemes ujra probalkozni, mert csak lealacsonyitod magad, az eredmeny meg hogy ugyse kellesz neki.
Viszont kivetelek akadnak. A parom kezdetben nem epp ugy viselkedett, ahogy szerettem volna, nem volt egy gentleman, kesett a randirol + sokmindent rosszul felteteleztem nala /meg a szuleivel el 30+ evesen, sokszor ugy tunt nem akar oszinte lenni, stb/, szoval annak ellenere hogy amugy jol ereztem vele magam, jo volt vele beszelgetni, par randi utan megmondtam neki, hogy ez igy nekem nem jo es be akarom fejezni. Ezek utan nem "beprobalkozott", hanem nyitott volt ra hogy elmondjam mi zavar, es oszinten atbeszeltunk mindent, rajottem, hogy sokmindent maskepp lattam, elore rosszul iteltem meg es a beszelgetes vegere ereztem, megse akarom ot elengedni az eletembol.
Nem. A nem nemet jelent. Mikor tanuljátok már meg?
Ha egy egyértelmű nem után tovább nyomulsz rá, azt nem kitartásnak hívják, hanem zaklatásnak. És nincs épeszű nő, akinek ez bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!