Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit gondoltok akkor, amikor egyik exetek látványosan lefogyik, vonzóbb külseje lesz, ti újra próbálkoztok nála, s kosarat kaptok?
Ha nem tetszett volna még azelőtt, hogy összejövünk akkor nem jövök vele össze, ezáltal nem is tudtam volna kidobni azért mert nem tetszik a teste.
Persze, ha az idő alatt hízott volna meg amíg együtt vagyunk, nem tesz semmit, hogy újra olyan legyen mint amikor megismertem majd szakítás után lesz olyan, de még neki állna feljebb akkor nyilván nem lennének túl kedves gondolataim.
És végezetül, nem próbálkoznék az exemnél újra. Ha én szakítottam akkor nem akarnám újra kezdeni, ha pedig ő dobott ki akkor nem tudnék bízni már benne.
Ilyen velem nem történhet meg mert alapból nem lennék annyira pofátlan h újra próbálkozzak egy olyan nőnél akit ilyen indokkal dobtam.
Mondjuk alapból össze se jönnék olyannal aki nem vonz eléggé.
Ergo a külsejét szeretted:-)
Engem plussz kilókkal ismert meg a most már férjem és mellette lettem újra bomba formában. Azóta már egy gyerekszülés után is visszaszereztem magam. Aki a külsôm miatt elhagyna, sôt külsôm miatt probálkozna csak, esélytelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!