Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, mit gondoltok akkor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit gondoltok akkor, amikor egyik exetek látványosan lefogyik, vonzóbb külseje lesz, ti újra próbálkoztok nála, s kosarat kaptok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, az exetekkel nem volt más bajotok, csak a külseje, ducisága, azon kívül, szenvedélyes, odaadó, intelligens, kellemes természetű hölgy.

2016. jan. 5. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Aki pár pluszkiló miatt elhagy az nem szeret. Sovànyabban sem fogod érdekelni.
2016. jan. 5. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem tetszett volna még azelőtt, hogy összejövünk akkor nem jövök vele össze, ezáltal nem is tudtam volna kidobni azért mert nem tetszik a teste.

Persze, ha az idő alatt hízott volna meg amíg együtt vagyunk, nem tesz semmit, hogy újra olyan legyen mint amikor megismertem majd szakítás után lesz olyan, de még neki állna feljebb akkor nyilván nem lennének túl kedves gondolataim.

És végezetül, nem próbálkoznék az exemnél újra. Ha én szakítottam akkor nem akarnám újra kezdeni, ha pedig ő dobott ki akkor nem tudnék bízni már benne.

2016. jan. 5. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Akinek ilyen a gondolkodása, az nyilván ezt fogja tenni. Én nem dobnám ezért.
2016. jan. 5. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha egyszer azért hagyta el mert nem illenek össze, akkor ott már a külseje sem fogja meg.
2016. jan. 5. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy pillanat, amikor fél évvel szakítás után szülinapomon írt egy felköszöntő postot nekem, ezután megláttam exem lefogyott képét neten, megmozdult bennem valami, de utána eszembejutott, hogy a belső tulajdonságai miatt hagytam ott xddddd szóval tovább pörgettem a postokat :)
2016. jan. 5. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha külsőm miatt dobtál volna és most amiatt akarnád újrakezdeni, akkor a Föld túlsó oldalán találnád magad.
2016. jan. 5. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen velem nem történhet meg mert alapból nem lennék annyira pofátlan h újra próbálkozzak egy olyan nőnél akit ilyen indokkal dobtam.

Mondjuk alapból össze se jönnék olyannal aki nem vonz eléggé.

2016. jan. 5. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ergo a külsejét szeretted:-)

Engem plussz kilókkal ismert meg a most már férjem és mellette lettem újra bomba formában. Azóta már egy gyerekszülés után is visszaszereztem magam. Aki a külsôm miatt elhagyna, sôt külsôm miatt probálkozna csak, esélytelen lenne.

2016. jan. 5. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Jobb nélküled :)
2016. jan. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!