Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Csajt le akarjatok smárolni buliban, de visszautasít. Ezek utan még bókoltok neki?
Szerintem inkább azért mondta mert nagyon bejössz neki és szeretné, ha lenne csók.
Ne haragudj meg, de érdekelne. Ez most csak véletlen vagy a bulis lányok tényleg ennyire ostobák vagy nincs önálló gondolatuk és azt is másoknak kell elmagyarázni nekik, hogy miért lefelé esnek a dolgok?
Régen nem próbálok ilyet mióta az egyik kint megveretett a bátyjával és a haverjaival. Mondjuk a srácokban volt legalább valami gerinc, mert csak párat rúgtam belém a földön. Ez történik ha egy ocsmány és alacsony úriember, mint jómagam megpróbál meghódítani egy nőt. Mondjuk ez már vagy tíz éve volt.
Tény, hogy a kék foltokon kívül arra is jó volt ez az eset, hogy rájöttem, hogy menyire felszínesek a nők és sosem lehet tudni ki áll mögöttük.
Régen a Bankban a jó külselyű haverjaim a buli közepén ujjazták a nőket, velem még a mattrészeg hölgyek sem álltak le bármi hasonlóra. Általában grimasz, aztán odébb vergődtek a tömegben és smároltak valami magas izmos sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!