Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok egy félénkebb, visszahú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy félénkebb, visszahúzódó férfinek adtatok lendületet, segítettetek neki? Megérte? Magabiztosabb, életvidámabb lett tőle?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok arra, hogyha kap több szeretetet akkor teljesebb ember lesz e és a jó tett miatt még romantikusabb lesz e a párkapcsolat. Ilyen csak a mesékben létezik vagy van realitása?
2017. szept. 7. 09:04
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Elsősorban ismerkedésre értem és még nem párkapcsolatra.
2017. szept. 7. 09:05
 2/21 anonim ***** válasza:
34%
Volt visszahúzódó barátom, többet nem vesződnék ilyen srácokkal. Egyáltalán nem érte meg, nem lett semmi változás, pedig nem 1-2 hétig voltunk együtt. Azóta van egy extrovertált barátom és ég és föld, sokkal jobb.
2017. szept. 7. 09:10
 3/21 anonim ***** válasza:
26%
Nem, össze se jönnék vele. Nekem férfi kell :)
2017. szept. 7. 09:18
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Voltam együtt 2 ilyen pasival, az elsővel 1 évig, a másodikkal majdnem 2 évig, soha többé, csak engem is lehúztak, és akkor se lett magabiztosabb, ha vért izzadtam. Féltékenykedés, negativizmus, komplexusok, 0 társas program..... inkább passzolom ezek után.
2017. szept. 7. 09:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Az, hogy mi a férfias gondolom eléggé relatív. Arról senki se tehet, hogy milyen volt a gyerekkora és ezt nem tudta könnyen feldolgozni. Szerintem ezért kell segíteni a másokon. Persze az elég rossz, ha emellett hisztizik, féltékenykedik meg kisajátít, olyankor lehet jobb, ha hagyjuk, hogy rendbe tegye magát és párkapcsolat helyett pszichologushoz járjon. De ha nincsenek meg benne ezek a kapcsolatromboló tulajdonságok és csak azért szomorú, mert nincs senkije akkor érdemes adni esélyt, mert az önzetlenségből és segítőkészségből születnek meg a legjobb legtartalmasabb párkapcsolatok.
2017. szept. 7. 09:43
 6/21 anonim ***** válasza:
44%

Nekem is szar volt a gyerekkorom. Nem én tehettem róla. De elmentem pszichológushoz, és megoldom, dolgozom rajta.

Egy idegentől milyen jogon vársz el önztelenséget? Neked nem tartozik semmivel, és elég önző hozzáállás ez részedről.

2017. szept. 7. 09:54
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

"az önzetlenségből és segítőkészségből születnek meg a legjobb legtartalmasabb párkapcsolatok."

???????????????????????

SOHA nem lennék együtt senkivel "önzetlenségből és segítőkészségből".... Nyilván egy, már meglevő kapcsolatban ezek megvannak, és fontosnak tartom őket, de senkinek se lenne jó, ha azért jönnék össze valakivel, mert megsajnálom...

Nekem is rossz volt a gyerekkorom, elég sok mindennel kellett megküzdenem, de rohadtul nem vágyok rá, hogy valaki azért legyen velem, mert önzetlen és segítőkész :D

Egyébként ha nincsenek meg ezek a kapcsolatromboló dolgok, akkor nekem nincs ezzel problémám, néha a párom is kicsit elbizonytalanodik, hogy pl elég jól néz-e ki, stb, ilyenkor megnyugtatom és segítek neki elfogadni magát, ezzel nincs gond.

Ha viszont hisztis, komplexusos, akkor előbb hozza rendbe magát, és utána kezdjen kapcsolatba. Én is ezt csináltam.

2017. szept. 7. 10:08
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg abból születnek a tartalmas és boldog kapcsolatok, amikor két mentálisan egészséges ember áll össze. Pont.
2017. szept. 7. 10:25
 9/21 anonim ***** válasza:
49%

Aha, de ahhoz olyan helyre is kell születni, koma. És a többségünk szar szülők alá születik, kevés aki jó és jómódú szülőkhöz születik.

2017. szept. 7. 10:37
 10/21 anonim ***** válasza:

Mi köze a jómódú szülőknek a mentális egészséghez??

2017. szept. 7. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!