Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy félénkebb, visszahúzódó férfinek adtatok lendületet, segítettetek neki? Megérte? Magabiztosabb, életvidámabb lett tőle?
Nekem is szar volt a gyerekkorom. Nem én tehettem róla. De elmentem pszichológushoz, és megoldom, dolgozom rajta.
Egy idegentől milyen jogon vársz el önztelenséget? Neked nem tartozik semmivel, és elég önző hozzáállás ez részedről.
"az önzetlenségből és segítőkészségből születnek meg a legjobb legtartalmasabb párkapcsolatok."
???????????????????????
SOHA nem lennék együtt senkivel "önzetlenségből és segítőkészségből".... Nyilván egy, már meglevő kapcsolatban ezek megvannak, és fontosnak tartom őket, de senkinek se lenne jó, ha azért jönnék össze valakivel, mert megsajnálom...
Nekem is rossz volt a gyerekkorom, elég sok mindennel kellett megküzdenem, de rohadtul nem vágyok rá, hogy valaki azért legyen velem, mert önzetlen és segítőkész :D
Egyébként ha nincsenek meg ezek a kapcsolatromboló dolgok, akkor nekem nincs ezzel problémám, néha a párom is kicsit elbizonytalanodik, hogy pl elég jól néz-e ki, stb, ilyenkor megnyugtatom és segítek neki elfogadni magát, ezzel nincs gond.
Ha viszont hisztis, komplexusos, akkor előbb hozza rendbe magát, és utána kezdjen kapcsolatba. Én is ezt csináltam.
Aha, de ahhoz olyan helyre is kell születni, koma. És a többségünk szar szülők alá születik, kevés aki jó és jómódú szülőkhöz születik.
Mi köze a jómódú szülőknek a mentális egészséghez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!