Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek a félénkebb, visszahúzódó vagy a magabiztosabb, határozottabb lányok jönnek be? Miért?
Csak egy kérdés. Mi vonz titeket abban, ha valaki határozott és mi, ha valaki visszahúzódó? Számotokra melyik a vonzóbb?
KORT is légyszíves!
félénkebb, visszahúzódó.
Én is többnyire ilyen vagyok.
23.
23 vagyok
Én szeretem ha lány határozott és tudja mit akar.
Legyen tűzről pattant.
Másokkal szemben félénkebb, visszahúzódó, kapcsolatban nem árt, ha magabiztosabb, határozottabb, és moskosul perverz a leányzó. :]
F25-30
Attól, hogy valaki magabiztos és határozott, még lehet félénk a megnyilvánulása mondjuk idegen társaságban vagy szokatlan szituációkban. Szerintem ez a kettő összeegyeztethető, bár nem túl jellemző ilyen formában.
A félénkebb, visszahúzódó lányok azért vonzanak, mert valahogy őszintébbek, mint a nagyszájú egoista társaik. Általában nem veszekednek hanem megbeszélik a problémákat, bár van amikor átfordul a dolog a ló túl oldalára, amikor meg úgy kell kihúzni belőle, hogy mi van.
Ha valaki magabiztos és határozott, ő valószínűleg nagy eséllyel képes önállóan felelős döntéseket hozni. Egyedül lehet hagyni nyugodtan az ilyen jellemű nőket. A váratlan helyzeteket is megoldják általában és nem futnak egyből segítségért.
Igazából saját maga miatt mindegyik típus bejön, csak tudni kell, hogy ez mivel jár :)
26F
Csak a magabiztos, határozott.
Mellém vezető kell, egy legalább annyira határozott személyiség, mint én. Keveset beszél, nem vihog, nem égeti le magát, nem a társaság központja, nem népszerű, kicsit rejtélyes, nem sokat mutat magából, de mindig tudja mit akar, jó a humora, vág az esze, nem lehet átverni, nem egy naív kislány, hanem igazi nő.
Az ártatlan kis félénk lánykákkal nem tudok mit kezdeni... Szexuálisan nem izgat ha minden miattam történik, és mindent nekem kell megtennem ahhoz hogy történjen valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!