Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek határozottabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek határozottabb, magabiztosabb, vonzobb egyéniség?

Figyelt kérdés
Állandoan irányitottak hol a szüleim ,diáktársaim,Mindig mások elvárásainak éltem és még most is,Szeretnék ezzel a gondolkodás móddal felszámolni és a saját kis életemet nem mások életét élni,hol kezdejem az elsö lépéseket?

#határozot
2015. aug. 26. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Írj ki magadnak célokat. Valósítsd meg azokat. no meg hozz döntéseket mindig, még ha nem is kérdezik, akkor is és mindig közöld a gondolataidat.
2015. aug. 26. 23:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg kitudnak billenteni és sokszor rájövök hogy ez nem is élet az életem egy fo.s tenger
2015. aug. 26. 23:37
 3/8 A kérdező kommentje:
kibillentenek a döntésemböl és még mindig a szüleim hoznak helyetem döntéseket pedig felnött nö vagyok és sokan parancsolnak nekem hiszen én sem mondom meg mmás mit csináljon
2015. aug. 26. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:

"sokan parancsolnak nekem hiszen én sem mondom meg mmás mit csináljon"

Mit keres ott a hiszen? logikailag nem függ össze, de te úgy kezeled, ez a baj. Ami kell, vedd el. Ennyi.

2015. aug. 27. 00:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd ha onalloan es stabilan allsz a sajat labadon, akkor senki nem fog beleszolni az eletedben. Ha az onallosagban es kulonallosagban sikeres leszel es mukodik az eleted, akkor megjon a magabiztossagod is. Csak addig szolnak bele az eletedbe amig fuggosegi viszonyban vagy (fuggsz a szuleid tamogatasatol, fuggsz egy kozosegtol). Legyel onallo es onellato es iranyitsd a sajat eletedet, vagy maradj kenyelmi pozicioban, de akkor ne lazadj a sorsod miatt.
2015. aug. 27. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Tartósan, mélyen és hatékonyan szakember segítségével lehet ezen változtatni. Mivel a személyiség mindig MÁSOK vonatkozásában alakul ki, ezért a változtatni is így lehet. Hiába döntöd el, hogy nem akarsz másoknak megfelelni, ha nincsenek olyan referenciaszemélyek a környezetedben, akik megerősítik a törekvéseidet. A pszichoterápia ezt nyújtja: megismered önmagad, a céljaid, a vágyaid, és elkezded a saját életed élni úgy, hogy közben folyamatosan megerősítést kapsz.

Megpróbálhatod egyedül is, de nekem az a sokéves tapasztalatom, hogy egyedül - megerősítő kapcsolatok nélkül - csak újabb kudarcok érnek, ami visszavet.

2015. aug. 27. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
# 5: Sajnos ez nem elég az önértékeléshez. Ismerek olyan embereket, akik évek, évtizedek óta önellátók, felelősséggel ellátják magukat, egyedül élnek, dolgoznak, de ha szembekerülnek BÁRKIVEL, akkor ugyanúgy képtelenek kiállni a saját érdekeikért.
2015. aug. 27. 10:53
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
A rossz hír az, hogy személyiségben kell változni. Nagyon nehéz, de megéri. A legnagyobb ellenségünk önmagunk.
2015. aug. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!