Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (17-24)! Titeket zavar, ha egy nő határozottabb, mint ti?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátom, mert úgy vettem észre, hogy a fiúkat elijeszti, ha határozott, magabiztos vagyok. Pedig emellett sok jó tulajdonságom van, például nem zavarna, ha a barátaival elmenne valahova, nem vagyok féltékenykedős, és nem lógok egyfolytában a másik nyakán. Nektek mi a véleményetek?2014. aug. 30. 10:16
2/15 anonim válasza:
Nem, én is elég határozott vagyok, csak dominálni ne próbáljon.
3/15 anonim válasza:
Szerintem( ezt lányként mondom) őket nem zavarja annyira, engem viszont zavar, ha egy férfi nem tudja, mit akar. Nekem ez is kell, hogy fel tudjak nézni rá.
4/15 anonim válasza:
attól függ miben nyilvánul meg a határozottságod
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A határozottságom mindenben megnyilvánul. Ez annyit tesz, hogy például nem lézengek egy plázában, hanem ha valami kell oda megyek és nem teszek kerülőket. Persze ez csak egy sarkított példa.
2014. aug. 30. 15:23
8/15 anonim válasza:
Az, hogy tudod mit akarsz az nagyon vonzó. Ha emellett tudsz is néha engedni a kompromisszum javára az meg egyenesen elbűvölő. Viszont aki kevésbé határozott, azt ez elijesztheti (vagy passzív lesz a kapcsolatban)
Szerintem keress egy határozott srácot és vele jól kijöttök majd.
9/15 anonim válasza:
Az az igazság, hogy nagyon belevaló csaj vagy szerintem. Engem abszolút nem zavarna, és szerintem aki igazán szeret, és akar téged, akkor így fogad el. Így fog szeretni!
Nehogy megváltozz!! ;)
10/15 A kérdező kommentje:
Jaj, koszonom a valaszokat! Termeszetesen komprumisszumkepes vagyok, sot! Nagyon konnyen alkalmazkodok, es meggyozheto vagyok, ha eszervekkel alatamasztjak a dolgot.
2014. szept. 17. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!