Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magam unom vagy "csak" őt?
8 éve van párom. Ha együtt vagyunk, úgymond elvagyunk, de ha nincs mellettem, szinte sosem hiányzik. Amennyiben változik a környezet, pl. néha 1-2 napig távol vagyok, elkezd ugyan hiányozni, de amint hazaérek, ez az érzés elmúlik.
Sajna nemigen van önbizalmam és a hangulatom is változó: e tulajdonságok okozhatják a fentieket vagy más lenne az igazi?
A csajokat megbámulom, ha vki esetleg kedves velem, máris beindul a mi lenne, ha..
Sajnos a párom mindenben alárendeli magát, nemigen van saját véleménye, lehet, h ezt is unom. Én azt szeretem, ha egy nő önmaga és ettől (is) szép. Legyen amolyan "picit elérhetetlen", ilyesmi, szóval olyan, amitől nő egy nő.
Szeretem felsegíteni a kabátját, ajtót nyitni neki, stb, de ezt neki kell úgymond "kiérdemelnie" a viselkedésével, reakcióival és hasonlók..
Ha jársz vele gondolom kiérdemelte az ajtónyitogatást.
Szerintem meguntad, legfőképp magad, de a kapcsolatod sem elégít ki. Elmúlt a lángolás én nem tudsz vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!