Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek magabiztosabb férfi (32)?
Az gond, hogy ezt nem lehet fejleszteni, max eljátszani egy jól betanult mintát és reménykedni, hogy nem jönnek rá, hogy csak eljátszod...
Sajnos aki "menő" az születésileg ilyen. Ők azok akik már az óvodában is a "legvagányabbak" meg mindenféle ilyesmi.
Ez a gond eleve.
Nem mindenkinek rendelkezik 180 feletti IQ hányadossal...
A nők folyamatosan teszt alatt tartanak.
A határozottság,magabiztosság,vélemény kinyilvánítás az adott szituáció esetén mindig biztonságot ad a nőnek.
A fontos része az,hogy nem lehet mindig igazat adni nekik,de ha igaza van,akkor viszont támogatni,dicsérni kell a leányzót. Így biztos,hogy mindig felnéz a férfire.
Szerintem ott ahol ilyen szinten meg kell/meg akarsz felelni az amúgy sem egy jó kapcsolat.
Én is túlzottan meg akarok felelni a kapcsolat elején, de aztán ez elmúlik később. Valamit rájöttem arra is ha úgy nem vagyok jó amilyen vagyok akkor kár erőltetni a dolgot. Tehát próbálok azért az elejétől fogva természetesen viselkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!