Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Vége lett 4 éves kapcsolatomnak viszont nagyon hiányzik de a sex az jó volt vagy is mikor jött és nem láttuk egymást sokáig akkor utána rendes jó érzés volt érinteni ahogy hozzá érek de most nagyon rossz, hogy már nem fekszik mellettem és hogy már nem lesznek ezek szerintetek? Valójában azt nem tudom el dönteni hogy most nekem a sex hiányzik vagy ő ? mert minden nap sírok akkor gondolom nem csak az hiányzik de abba ha bele gondolok hogy más fogja érinteni meg bármi akkor el megy az élet kedvem is ez normális ?
2017. szept. 3. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális. A legtöbb ember szarul van szakítás után.
2017. szept. 3. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet már helyrehozni kérdező?
2017. szept. 3. 10:15
 3/5 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs időt kért mert nem biztos az érzéseiben lehet 4 év sok volt és nem tudja mit is akar .
2017. szept. 3. 10:28
 4/5 A kérdező kommentje:
De nem akarom elveszni hagyni ezt a lányt valahogy el érni hogy még is még ennek nem kell így lennie nem vagyok egy feladó típus míg a remény tart addig én megyek tovább .
2017. szept. 3. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez természetes ha még szereted .Sztem megérintette valaki a szívét és elbizonytalanodott .
2017. szept. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!