Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy beleborzongok ennek a számnak a hallgatásába?
https://www.youtube.com/watch?v=v1dEoc52F8g
Nem tudom pontosan mitől, játszottam a játékkal, nagyjából ismerem mind2 karakter történetét, de maga az érzelmi töltete a dolognak ami kiválthatja ezt.
Csak kicsit betegesnek tartom, hogy pont egy kitalált szerelem és ezáltal soha nem létező érzelmek vannak rám ilyen hatással.
Szabályosan beleborzongok, azért nem sírós érzés :D de lehet csak túl szépen énekelnek :)
24F
2-es:
hát ezaz :D
De miért nem az eredetit hallgatod?
Annak sokkal szebb a szövege (és az nem kitalált történet).
6-os:
ez nem indított meg, talán azért indít meg a wow-os, mert tudom milyenből milyen lett a "srác" és fura belegondolni, hogy ilyenekről énekelne egy ilyen ember
Igen. Minden normális, hisz elméről beszélünk, ami naaagyon mókás kis dolog. Te is tudnád definiálni érzelmied.., nagyjából, ha megerőltetnéd magad. De mit számít? Élvezd! :))
3k1+ 3s succdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!