Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm pasija a facebook oldalán a régi barátnőjével virít'-ez normális?
Tehät egy hónapja járnak az ismerős lánnyal és a régi barátnőjével készült szerelmes fotók virítanak' az oldalán (facebook).Több csoporttársnak ez nem igazán érthető .
A csaj meg nagy szerelmesen pakolja fel vele a fotókat a saját oldalán...
1. Tini kategória
2. Nyilván a srác ritkábban van facebookon, ritkán frissíti a dolgait, stb...
3. Hagyjuk már a "több csoporttársamnak nem érthető"-dumát, nyilván te vagy az új csaj, akit ez zavar, mindenki más leszarja.
4. Ha annyira zavar, szólj neki
5. Ennyi
Az oldalon meg fent jár a srác mert az új csaj több barátnőjét is jelölte ismerősnek ...
Azok meg csak lesnek ,hogy miért nem a Fruzsival van a fotókon a srác ha olyan nagy a szetelem hanem az exel?
(Aki csak kombinál nem válaszol,miért ír?!)
#2 na jó, mondasz vmit, tényleg lehet, h az excsaj a kérdező
#4 te meg ne legyél már ekkora szánalomtenger, h kívülállóként akarod beállítani a hatalmas - persze rendkívül felnőtt, neeem tini x'D - problémádat...
Szóval mi a valódi kérdésed?
a, ha az expasim fenthagyta a közös képeinket, miközben az új csaja folyamatosan pakolgatja ki a mostani közös képeket, az azt jelenti, hogy még engem szeret?
vagy
b, ha az új pasim nem törli facebookról az exével készült közös képeiket, az jogosan zavar/jogosan vagyok féltékeny?
Na válassz légyszi!
#8 Egyértelműen az a, a helyes válasz=a féltékeny, még reménykedő excsaj a kérdező.
Mit nyertem? xD
De kis idétlenek vagytok ....:D
A kérdésben lévő srác is az....-sőt a lány is aki most vele jár.
Ezek szerint nem kell értenem....nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!