Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A páromnak hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak hogy lehetne tudtára adni sértődés nélkül, hogy büdös, lábszaga van és látszik, hogy nem fürdik?

Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapja vagyok együtt és az elején még jobban adott magára, ma már alig.. sárga a foga sokszor és büdös a szája és az egész teste a haja is zsíros korpás. egyszerűen jó pasi lenne de nem törődik magával és ez szörnyű :( szakítani ezért nem akarnék vele mert amúgy megértő, rendes pasi, jól kijövünk, de így a szemébe még sosem mertem kimondani, hogy büdös vagy és kérlek addig ne gyere el hozzám amíg le nem tusolsz és legalább használna valami dezodort vagy parfümöt. lábszagáról nem beszélve, a szobámba már a szőnyeg is átvette. szexelni meg már nincs gusztusom vele fürdés nélkül, máskor is kérdezte miért kell mindig fürdőbe menni szex előtt miért nem csináljuk eleve a szobában nincs kedve a kádba menni a vízbe. így sikerült utána rendbe szedni, de mivel gyárban dolgozik és mikor másnap jön már büdös és nem értem miért nem fürdik komolyan. nem merem megkérdezni egyszerűen és pedzeni se rá. még is milyen móddal lehetne rávezetni?

2017. aug. 30. 22:29
1 2 3
 21/22 Költőnő? ***** válasza:
Úristen
2017. aug. 31. 19:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Nagyon jót mulattam a válaszokon.

Viszont én már rég kiábrándultam volna belőle, és megkérdeztem volna tőle kerekperec, hogy fürdesz-e egyáltalán? Mivel az elején nem szóltál, hogy büdös, ápolatlan, így már természetesnek vette, hogy elviseled. Ez egyébként a TE igényességedről is szól... ha eltűrsz magad mellett egy olyan pasit, aki igénytelen, akkor sajnálom.

2017. aug. 31. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!