Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak hogy lehetne tudtára adni sértődés nélkül, hogy büdös, lábszaga van és látszik, hogy nem fürdik?
szerintem ez egy olyan szitu mint a keserű gyógyszer lenyelése.
ha meg akarsz gyógyulni,le kell nyelni.
ezt csak egyszer kell neki mindenféle hiszti nélkül elmondani teljesen érthetően,mert a leírás alapján nem fogja megérteni a célozgatást,meg a tusfürdős ajándékot,ha ilyet megmer lépni,hogy lepusztulva mosdatlanul megy nőhöz és még értetlenkedik.
Atyavilág, ennél Torrente is igényesebb!
Hogy add tudtára?
- Drágám, vettem egy kis háziállatot, egy görényt. A hálószobánkban fog lakni.
- Hú, az nagyon büdös!
- Tudom, de majd megszokja.
14- ezen sírok 😂
Ezt mindenképp meg kell mondanod neki.
Csak az a baj, hogy ha neki magától nincs igénye rá, hogy rendszeresen tisztálkodjon, akkor nagyon nem várhatsz csodát. Nem ertem, hogy tudsz együtt lenni, összebújni vele. Oké, hogy kedves/rendes... de pfujj.
Ha komoly kapcsolatot szeretnél,akkor egyszerűen meg kell tudni beszélni az ilyen kínos témákat is.
Nagyon sok kapcsolat ér véget amiatt, mert nem mernek komoly témákról beszélgetni, inkább tűrik magukban.
Igenis meg kell neki mondanod nyíltan, hogy téged ezek zavarnak és változtasson rajta, mert nagyon zavar és már a szexet sem kívánod úgy.
Amit totál megértek.
A mai világban alap ,hogy fürödjünk, mossunk fogat és hogy ne vegyünk fel használt ruhát.
A lába is valószínű azért olyan büdös, mert nem fürdik és felveszi a tegnapi zokniját napokon keresztül.
Meg kell vele beszélned. És nyugodtan mondd meg, hogy te nem így ismerted meg, nem így szerettél bele.
Ha meg akar tartani, akkor igenis törődjön magával, ne hagyja el magát pár hónap után..Így a büdös életben nem lesz komoly kapcsolaata. Nem csak akkor kell kívánatosnak lenni, amikor még be kell fűzni valakit..
Nekem jó pár éve van párom és sokszor nincs kedvem fürödni vagy fogat mosni, de megteszem naponta többször is, nem fogom elhagyni magam lustaságból.
Szóval mondd meg neki konkrétan, célozgatni nem elég ..
Abból sem ért, hogy miért zavarod be a fürdőbe szex előtt..
Meg kell neki mondani, hogy büdös a lába, ő is büdös, a haja is meg a szája is az..Adjon magára jobban, mert ehhez nincs gusztusod.
A gyárakban egyébként többnyire le lehet zuhanyozni.
Én is dolgoztam több gyárban is, volt ahol szinte mindenki fürdött a műszak végén, mert ránk folyt a terméknek a leve, büdösek és koszosak voltunk nap végére. És izzadtak. Buszra sem akartam úgy felülni, nemhogy a párommal találkozni.
Betegek vagytok, ti nők, ilyeneket elviselni.
Azért durva, hogy gyerekkorában ezt sem tanulta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!