Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan mondjam meg neki, hogy ne legyen sértődés?
szerintem te nem vagy belé szerelmes, különben elfogadnád olyannak, amilyen.
a szerelem feltétel nélküli, olyannak szeretem a másikat, amilyen, és pont.
ti még össze sem jöttetek, de már megváltoztatnád.
aztán milyen alapon?!
felnőtt ember, nem szólhatsz bele ilyen mélyen az életvezetésébe, fogyasztási szokásaiba.
szerintem inkább azon gondolkozz el, mik a valódi motivációid, miért akarnál vele összejönni?
1. mert nincs más, akit megkaphatnál?
2. mert rég volt nőd vagy tán sosem, és most le tudnál egyet akasztani, aki könnyű zsákmány, mert rajtad kívül szinte senkinek nem kell?
3. szexhiányod kell, és azért fontos, h. a testét "renováld"?
miért kell neked valaki, aki a leírásod alapján a kutyának sem kell?
az ő élete, szerintem hagyd békén.
öregem, te nem szereted ezt a nőt!
felejtsd el, nálad csak jobbat érdemel!
mindenki hülye és álszent, igaz? pedig mind ugyanazt mondjuk! talán a hiba a te készülékedben van.
tökre szánalmas vagy, egocentrikus.
az ég mentse meg ezt a nőt tőled!
Csak hogy legyen olyan válasz is, ami megfelel neked: mondjad meg neki, hogy "Bözsi, ne igyál már annyi kávét mert ocsmány vagy tőle".
Igaza van a többieknek, ha tényleg szeretnéd, akkor nem ezzel indítanál, hogy ilyen és ilyen változások esetén összejössz vele, hanem elkezditek együtt és esetleg kapcsolatban próbálod óvatosan alakítani ezt a dolgot.
Finoman próbálhatod tudtára adni beszélgetés közben, hogy milyen jól állna neki, ha pl. kiemelné a szemét vagy a haját ha így hordaná mennyire vonzó nőies lenne vele stb.
Vagy veszi a lapot vagy nem, ha nem reagál akkor hagyjad. Lehet, hogy nem is akar kapcsolatot, vagy kiegyensúlyozatlan lelkileg valamiért, tőled függetlenül. Erre pl. az egészségtelen életmódja utal. Az a nő aki akar tőled valamit, próbál vonzóbbá válni minimális szinten is, lehet, hogy meg sem fordult a fejében, hogy akarsz tőle valamit. Ez meg, hogy mindenkit fogadjunk el ősi állapotában azért elég kemény. Az embernek van szeme, ha át akarnád átalakítani drasztikusan az tényleg gáz lenne de így nem érzem annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!