Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megtegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés

Következő lenne a kérdésem : van 1 hónapos kapcsolatom és nagyon szeretem a lányt és véletlen megbántottam akaratomon kívül, de nem is olyan durván de erre besértődött. Túlságosan nagy a távolság köztünk és csak hétvégén tudunk találkozni. :( Írtam neki, hogy "na megyek mert látom nem vagy beszámítható állapotban." Ezen annyira besértődött, hogy nem is akar látni egy pár napig. Szerintetek elmenjek hozzá csak úgy, hogy megbeszéljük? Eredetileg úgy volt, hogy megyek és a valentinnapot is előre hozzuk de most így, hogy nem is akar látni meg szünetelni akar...

Gondoltam elmegyek hozzá írtam neki egy verset is és megbeszéljük mert nem a sértődésnek vagyok a híve. Ha ma nem akkor csak 2 hét múlva tudnánk találkozni. Szerintetek? Válaszokat előre is köszönöm.

2015. febr. 7. 09:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Na húzd a topánkát! :)
2015. febr. 7. 09:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Indulj!!:)
2015. febr. 7. 09:28
 3/13 Umaku ***** válasza:
Szerintem is menny el hozzá
2015. febr. 7. 09:30
 4/13 veteran1978 ***** válasza:
Mire vársz?
2015. febr. 7. 09:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos orulni fog neki.Lehet o felre ertelmezte azt amit irtal es megsertodott.Ha meglat tuti kiugrik a borebol.Sok szerencset:)
2015. febr. 7. 09:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Pedig azt mondta látni sem akar...
2015. febr. 7. 09:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Mekkora egy barna orrú pincsi vagy, el se hiszem...

Bevágja a durcit, erre te, mint valami szervilis öleb máris ugrasz át hozzá, hogy beismerd a te hibád minden, holott csak egy hisztis kislány puffog magában és elvárja, hogy te körülugráld. A logikus lépés az lenne, ha most úgy 2-3 napig nem írnál neki, ahogy ő is teszi, aztán, ha addigra se hajlandó veled emberi módon kommunikálni akkor hagyd ott.

2015. febr. 7. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:
úgy gondolod igazad van? akkor várj. Úgy gondolod tévedtél? akkor menj.
2015. febr. 7. 09:41
 9/13 anonim ***** válasza:

a 7-es egy nőgyűlölő.

menj :)

2015. febr. 7. 10:01
 10/13 anonim ***** válasza:

9# - agy, mint olyan működik?

Csupán nem szeretném, ha egy nyikkanásra eldobná a büszkeségét és csaholna olyasvalaki után, aki válaszra se méltatja.

2015. febr. 7. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!