Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem?
" így azt mondta hogy legyünk csak barátok, nem tudom hogy ez msot lepattintó szöveg vagy tényleg addig nem akar kapcsolatot amíg tanulnia kell ilyen durván. arra gondoltam hogy a vizsgák után elhívom valahova."
Felesleges. Le lettél rázva!
Hát, a kérdés az az, hogy milyen helyzetben mondta ezt neked? Voltál annyira buta, hogy minden randi és egyéb akció nélkül bevallottad neki, hogy szereted?
Mert ha ajtóstul rontottál a házba, akkor valóban pattintás és nem érdemes tovább szórakozni vele...
Szerintem hívd el randira a vizsgaidőszak után.
Nálam már volt olyan, hogy tetszett egy srác, de a sok tanulás miatt nem tudtam vele találkozni, aztán azt hitte, hogy leakarom rázni..:) Azért, a vizsgaidőszak elég kemény tud lenni. Nem biztos, hogy leakart rázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!