Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet? Megtegyem? Fontos!
Elég csúnyán össze vesztünk pár napja a barátommal, most érettségizik, és szeretném kicsit kiszakítani a stresszből. Szerintetek jó ötlet ha szervezek neki a haverjával egy biliárdozást (imád játszani) utána pedig oda hozzák a mozihoz és mire oda ér én megveszem arra a filmre a jegyeket meg nasit amit nagyon meg akar nézni, és a kukorica közé rejtek egy kis "cetlit" hogy szeretem és sajnálom.A másik az hogy vissza kértem a cuccaim, mégis csak egy nadrágot adott vissza, holott tudja hogy ott vannak a többi cuccaim szem előtt. Ennek lehet oka?!
2 évesek leszünk pár nap múlva, és nem szeretném elveszíteni
18L
haragszik rád.Vagy te rá.De nem szeretne elengedni.
Nem kell cetlizés meg ilyen olyan parádé.Szervezd meg neki a biliárdozást.Állj elé.Mond el,hogy sajnálod.Majd menj el onnan.Had játsszon.
Am tudod hol lakik?
Szervezd meg a biliárdozást.Ha tudjátok,hogy szabad akkor menjenek oda a haverjai is.Mond el neki amit kell,és mond hogy menjen játszani,lazuljon.
attól függ mit csináltál !?
ha pl összefeküdtél mással.. akkor a helyébe arra vágynék hogy hagyj békén egy életre...
de ha nem erről van szó akkor megbocsájtanék és jól esne.
Nem dehogyis, szó sincs megcsalásról..
Feszült az érettségi miatt is, össze szólalkoztunk és olyanokat vágtunk egymás fejéhez amiket nem gondoltunk komolyan
akkor meg igen jó ötlet.
sok sikert :)
Sok verziót írtunk le.
Válassz egy szerinted megfelelőt és csináld meg :)
Bár nekem lenne ilyen barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!