Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet? Megtegyem? Fontos!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet? Megtegyem? Fontos!

Figyelt kérdés

Elég csúnyán össze vesztünk pár napja a barátommal, most érettségizik, és szeretném kicsit kiszakítani a stresszből. Szerintetek jó ötlet ha szervezek neki a haverjával egy biliárdozást (imád játszani) utána pedig oda hozzák a mozihoz és mire oda ér én megveszem arra a filmre a jegyeket meg nasit amit nagyon meg akar nézni, és a kukorica közé rejtek egy kis "cetlit" hogy szeretem és sajnálom.A másik az hogy vissza kértem a cuccaim, mégis csak egy nadrágot adott vissza, holott tudja hogy ott vannak a többi cuccaim szem előtt. Ennek lehet oka?!

2 évesek leszünk pár nap múlva, és nem szeretném elveszíteni

18L

2013. jún. 18. 12:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Maradok a cetlisnél, lehet nem tűnik jó ötletnek, de tudom hogy aranyosnak találná :D

És mivel csaljam le magamhoz, ha nem menne játszani?!

2013. jún. 18. 12:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja és meglepi lenne, nem tudja hogy én szervezem, a moziról se tud
2013. jún. 18. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem túlbonyolítod.

Mert mi van ha nem akar lemenni hozzád?

Szóval inkább a biliárd és előtte elmondod neki.Vagy cetlin oda adod.

2013. jún. 18. 13:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Azért nem mondják el neki, de beszélünk folyamatosan, írja hogy nagyon szeretlek picim ♥ stb..

ÉS valamelyik nap amúgy is kijönne :)

2013. jún. 18. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Sok a buktató.

De vágj bele.Örülni fog neki

2013. jún. 18. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:

jó lenne a szóbeli végét megvárnád, addig kár lenne, de már most vannak

ha tudtak ideges miatta, Neked is kellett volna viselkedned, gondolkozni

tedd meg, hiszen Te ismered N

2013. jún. 18. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!