Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet? Megtegyem? Fontos!
Elég csúnyán össze vesztünk pár napja a barátommal, most érettségizik, és szeretném kicsit kiszakítani a stresszből. Szerintetek jó ötlet ha szervezek neki a haverjával egy biliárdozást (imád játszani) utána pedig oda hozzák a mozihoz és mire oda ér én megveszem arra a filmre a jegyeket meg nasit amit nagyon meg akar nézni, és a kukorica közé rejtek egy kis "cetlit" hogy szeretem és sajnálom.A másik az hogy vissza kértem a cuccaim, mégis csak egy nadrágot adott vissza, holott tudja hogy ott vannak a többi cuccaim szem előtt. Ennek lehet oka?!
2 évesek leszünk pár nap múlva, és nem szeretném elveszíteni
18L
Maradok a cetlisnél, lehet nem tűnik jó ötletnek, de tudom hogy aranyosnak találná :D
És mivel csaljam le magamhoz, ha nem menne játszani?!
Szerintem túlbonyolítod.
Mert mi van ha nem akar lemenni hozzád?
Szóval inkább a biliárd és előtte elmondod neki.Vagy cetlin oda adod.
Azért nem mondják el neki, de beszélünk folyamatosan, írja hogy nagyon szeretlek picim ♥ stb..
ÉS valamelyik nap amúgy is kijönne :)
Sok a buktató.
De vágj bele.Örülni fog neki
jó lenne a szóbeli végét megvárnád, addig kár lenne, de már most vannak
ha tudtak ideges miatta, Neked is kellett volna viselkedned, gondolkozni
tedd meg, hiszen Te ismered N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!