Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet?

Figyelt kérdés

Van 1 lány a suliban 12 én 13. Nagyon tetszik nkem. És én is tetszek neki. Még sosem beszéltem vele és félek hogy elrontanám. Gondoltam ráírok facen. Ez szerintetek milyen?

Szia. Szeretnék mondani valamit. Azt szeretném mondani, hogy nagyon tetszel nekem. És azt szeretném kérdezni, hogy járnál-e velem.

Szerintetek ez milyen? Ha van jobb ötletetek hogy mit kéne írnom lécci írjátok meg.

2013. jún. 15. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Még ráérsz... :)
2013. jún. 15. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem szar ötlet. inkább személyesen beszélj vele.

24/F

2013. jún. 15. 13:35
 3/4 Baccardi01 ***** válasza:
Ha nem mersz vele személyesen beszélni, akkor végső soron ez is egy megoldás.
2013. jún. 15. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:

ez elég béna, bocsii:/

de az aranyos ha írsz neki:) bár valóban fiatalok vagytok még, de nektek is jár a boldogság:)

írj valami laza szöveget, és ne kezdd a járással..

hiszen még sosem beszéltetek:O

valami ilyesmi:

" szia:) szivesen megismernélek, ha nem bánod:) szimpi vagy "

amúgy honnan veszed, hogy tetszel neki?:)

hajráá!!:DD

2013. jún. 15. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!