Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit lehet tenni? Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Van egy csaj. Az osztálytársam,és már 6-7 hónapja nem tudok másra gondolni.Nem telik el úgy 10 perc,hogy ne jusson eszembe.Nem tudom,hogy tud-e rólla,és azt sem,hogy bejövök-e neki. Nem rég ülök az egyik széken a fal melletti padban.Ő be akart ülni ugyan abba a padba a fal mellé. Én elfordultam(de ülve maradtam) és mikor megpróbált elmenni mellettem megkérdeztem,hogy elfére,erre enyhén hozzádörgölte a fenekét a testemhet(fejemhez),de tudtam,hogy bővven van neki elég helye.

Az az én problémám,hogy van pasija,de úgy vettem észre,hogy ő egy olyan ágról-ágra haladó csaj,tehát nem szokott pasi nélkül lenni. A fiúja elutazott egy pár hete és még egy ideig nem is jön vissza.Rengeteget leszek a csajjal nyáron. Főként az érdekelne,hogy megéri-e megmondani neki,hogy mit érzek?Ha igen akkor hogyan ha nem akkor miért ne?

2013. jún. 12. 18:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Ez csak egy eset volt a sok közül,de ez volt az első,hogy hasonlót csinált.Amúgy órákon át szoktunk beszélgetni... stb.
2013. jún. 12. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
nagy romantikus szerelmi vallomásnak még nincs itt az ideje de tudtára hozhatod hogy tetszik neked és lehetne több mint barátság mert eléggé kedveled és nefeledd csak az a nő foglalt akin fekszenek
2013. jún. 12. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Beni?
2013. jún. 12. 19:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen...
2013. jún. 12. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Hanyadikos vagy?
2013. jún. 12. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
huha itt nagy lebukás volt úgy látom.. :D
2013. jún. 12. 21:43
 7/10 A kérdező kommentje:
3. közép
2013. jún. 12. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Látod te, hogy mi itt a gond, de ha ilyen jóban vagytok akkor tehetnél apróbb megjegyzést arra, hogy tetszik neked.
2013. jún. 12. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor te nem az a Beni vagy...megnyugodtam:D De azért mégis...ugye nem Gyula felé laksz?
2013. jún. 13. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha érdekel irj privátba,de ne a kérdésre...
2013. jún. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!