Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Április elsejei tréfa? Szerintetek jó ötlet megviccelni ilyenkor a párotokat?
Barátnőmmel már jóideje együtt vagyunk, nagyon szerelmesek vagyunk egymásba (halálosan :) ). ÉN sokat szoktam poénkodni, ökörködni, és Ő teljesen partner ebben, nagyon jófej, érti a (jó)viccet, és kontráz is rá. Arra gondoltam valami kisebb poént csinálnék Április elsejére neki, persze nem durvát, de azért olyant amin megakad egy pillanatra és nem jön rá egyből, hogy csak kamu. Elég okos csaj, hamar rájön a dolgokra a legkisebb információs háttérrel is, tehát nem egyszerű a dolog. Elsőre arra gondoltam, hogy aztmondom neki szakítani akarok, de az ilyenek túl durvák, egy pillanatra sem akarom megbántani.
Milyen "csínyt" ajánlatok? Szerintetek jó ötlet megviccelni ilyenkor a párotokat? (én 22/f Ő 18/L)
ha van egy nagyon jó barátod ,adjátok be neki,hogy meleg vagy vidd a srácot is.
én a férjemmel megjátszottam.persze csajt vittem,de osztatlan sikert arattunk
A szakítós dolog a világ legrosszabb ötlete... találj ki mondjuk valami olyasmit, ami rá nézve nem megbántó.. Pl. vmit magaddal kapcsolatban! Szeretnéd kipróbálni egy sráccal (mondjuk ez is elég durva), vagy vmi gusztustalan perverziód van, és ezt valld be neki, ajánld fel, mint lehetőséget, stb.
Sok sikert amúgy!:)
A meleg dolog nagy poén :D
Én bnőm sztem tuti hülyét kapna. :D
esetleg h meglattad az oltozoben h X tangat hord, es kiprobaltad es ezentul csak ezt hordasz? :p
vagy fejtsd ki h szerinted tul nagyok a mellei es meg kene kissebbiteni oket.
Huha :D tenleg nagyon nagy ez a "Szia,rajottem h lehet h megiscsak meleg vagyok,es ma este atmegyek a legjobb baratomhoz,filmezni"
Hehe,nagyon nagy LOL :D ezt en is ki probalom,mar nincs sok Apr.1-ig :D koszi az otletet sracok/csajok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!