Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valami jó ötlet félévfordulóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó ötlet félévfordulóra?

Figyelt kérdés
A barátomat szeretném meglepni valamivel,de nincs semmi jó ötletem :/ 24 éves. Mi legyen az?
2013. jún. 17. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
jó kemény szopás, lehetőleg mélytorkos.
2013. jún. 17. 09:51
 2/6 A kérdező kommentje:
szexuális téren soha nem volt gondunk és már nem nagyon tudom így meglepni
2013. jún. 17. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
ő számon tartja az ilyesmit? Mert ha nem is jut eszébe (speciel nekem az évforduló se, félévforduló meg pláne nem) akkor kellemetlen, hogy ott állsz valami ajándékkal, neki meg fogalma sincs, miért kapja.
2013. jún. 17. 09:54
 4/6 A kérdező kommentje:
igen számon tartja :)
2013. jún. 17. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
fél évfordulóra féldisznót,a másik felét majd évfordulókor kiveszed a fagyasztóból.
2013. jún. 17. 09:57
 6/6 A kérdező kommentje:
ahha...oks..-.-
2013. jún. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!