Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem vagy ne?
A következő a helyzet. Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de mostanában elkezdett kicsit ,,furcsábban" viselkedni, és szerintem ebben az exe keze, aki még mindig nem tud róla leakadni. Facebook-on beszélnek, ezt tuti... és itt jön a kérdés: tudom a barátnőm jelszavát, és már napok óta azon agyalok, hogy be kéne lépni, és megnézni, mit beszélnek... :S Semmi mást, csak azt. De ez számomra baromi etikátlan, nem vagyok az a kémkedő típus... a másik oldal viszont az, hogy jogom lenne tudni, hogy mi a helyzet, és ha a barátnőm nem őszinte velem, akkor talán nem is kéne folytatnunk.
Nagyon két kő között őrlődök, és jól jönne egy-két ,,független" vélemény... Előre is köszönöm a normális válaszokat!
mi közöd vanahhoz hogy ö kivel mit beszél?
Vled van veled szexel innentöl nem tök mindegy kivel beszélget? Majd akkro sirjál ha lelépett... hidd el nem tanácsos beleavatkoznod egy Nő magánszférájába
Pontosan ezen van a hangsúly, hogy csak az érdekel, amiben én is érintve vagyok! Több száz ismerőse van, és ha belépek, csak annyit kéne tennem, hogy chat kikapcsol, és addig vagyok a profiljában, amíg akarok... de nekem 2-3 percnél nincs több időre szükségem.
Utolsó értem, amit mondasz, de barátnőm vidéki, szóval úgymond ,,szemmel látható" dolgokra nincs sok esélyem... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!