Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy ne?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet. Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de mostanában elkezdett kicsit ,,furcsábban" viselkedni, és szerintem ebben az exe keze, aki még mindig nem tud róla leakadni. Facebook-on beszélnek, ezt tuti... és itt jön a kérdés: tudom a barátnőm jelszavát, és már napok óta azon agyalok, hogy be kéne lépni, és megnézni, mit beszélnek... :S Semmi mást, csak azt. De ez számomra baromi etikátlan, nem vagyok az a kémkedő típus... a másik oldal viszont az, hogy jogom lenne tudni, hogy mi a helyzet, és ha a barátnőm nem őszinte velem, akkor talán nem is kéne folytatnunk.

Nagyon két kő között őrlődök, és jól jönne egy-két ,,független" vélemény... Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2013. márc. 31. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-idővel mindig minden kiderül.Ha kirugnak-még szarabb lesz neked, főleg ha már nyakig beleszerettél.
2013. márc. 31. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés.

Gondold végig a lehetséges végeredményeket: Ha tényleg beszélget vele, viszont csak lekoptatja vagy ilyesmi akkor nem kell aggódnod. De ha már érdekes dolgokat írnak egymásnak, akkor nyílván megfogod említeni neki, amiből kiderül, hogy megsértetted a magánéletét. Ezek után pedig a kapcsolatotoknak valszeg vége.

Amúgy mit értesz furcsa viselkedés alatt? Biztos, hogy beszélget vele? Honnan tudod? Ha leírod kicsit részletesebben, akár priviben, talán többet tudok segíteni.

2013. márc. 31. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Nézd meg.. most érted, ha megcsal akkor megtudod, de ha nem csal meg akkor meg megnyugodhatsz:)
2013. márc. 31. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, ha én megtudnám, hogy a barátom bármilyen privát dolgomba beleolvasott, én szakítanék gondolkodás nélkül, és ezt komolyan mondom. Ez számomra olyan jel, hogy semmit nem ér a kapcsolatunk. Egyrészt: nem tőlem kérdezi meg, hogy mi a helyzet, csak magában kombinál... ez nagyon taszító tulajdonság.

Másrészt: tegyük fel megkérdezte, és nem hiszi el, amit mondtam, innentől szintén nincs sok értelme az egésznek.

Én is tudom a barátom jelszavát, de soha eszembe se jutna belépni, még csak a gondolattal se játszottam el, pedig mondta is, hogy nem zavarja, bármikor elolvashatok bármit.

21L

2013. ápr. 1. 00:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is megnézném a helyedben. Nem tudnék úgy létezni, tiszta ideg lennék, ha látnám a pasimon, hogy valami nincs rendben. Nem mellesleg a párom volt barátnőjét így buktatta le, hogy belépett a fbjába, és minden kiderült. Ha valami van, legalább nem vesztegeted az időd.

19/N

2013. ápr. 1. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!