Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kellene megtegyem? 15/F

Figyelt kérdés

4 évig osztálytársak voltunk, szeptembertől ugye külön iskolába járunk de ennek ellenére nagyon sokat beszélgetün . Utóbbi időkben kezdett hiányozni és ez az érzés egyre jobban fokozódott. Nagyon rég nem találkoztunk. Egyvalakinek elmondtam ezt az egészet és ő azt mondta hogy mindezt el kéne mondjam neki.

Szerintetek mit kéne tegyek? Nem hiszem hogy mostanában el tudom hívni valahova, mégis csak karácsony lesz. Sosem éreztem még így. (Lehet hogy el kellene felejtenem?) 15/F

2014. dec. 21. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:
fiuról vagy lányról beszélsz?
2014. dec. 22. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mások véleményével foglalkozz, tedd azt amit jónak látsz és ha azt látod jónak hogy elhívod valahova akkor tedd azt. Meg Mi az hogy karácsony lesz....a legjobb alkalom a csajozásra.. Egy szép ajándék(de azért ne túl értékes mert ha nem jön össze azért ne sajnáld) egy séta egy jó beszélgetés és mondd el neki bátran amit érzel mert ha nem teszed akkor azt fogod bánni életed végéig ha meg megteszed és nem jön össze egy kicsit szarul érzed magad de megy tovább az élet ha meg nem is próbálsz tenni a dologért akkor magadra vess...
2014. dec. 22. 00:29
 3/3 anonim válasza:

Hát ő is beszél veled nem?

Szerintem valamilyen módon te is hiányzol neki..

Inkább próbáld meg hátha..és ha nem jön össze legalább elmondhatod hogy bátor voltál, illetve tisztában vagy mindennel. Ha nem próbálod meg akkor meg azon fogsz rágódni hogy mi lett volna ha és hülyén fogod érezni magad.

2014. dec. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!